Cuscus Cu Curry Vegetal

Cuscus Cu Curry Vegetal
Cuscusul reteta Curry de legume ar putea satisface pofta ta Indian în jurul valorii de 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 252 calorii. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de ulei vegetal, turmeric măcinat, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 87%. Rețete similare includ Curry de legume cu cuscus, Cuscus Curry De Pui Și Legume, și Curry de legume cu aragaz lent cu cuscus.

Instrucțiuni

1
Puneți uleiul vegetal într-o cratiță la foc mediu și gătiți și amestecați ceapa, prazul, țelina, ardeiul gras roșu și usturoiul până când ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Se toarnă bulionul de pui, se dă la fiert și se amestecă morcovul, roșiile, cuscusul, stafidele și coacăzele. Condimentează cu pudră de curry, turmeric, sare și piper negru; aduceți amestecul înapoi la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți tigaia și lăsați să gătească timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
CoacăzeCoacăze
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
TurmericTurmeric
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Scoateți din căldură.
4
Lăsați cuscusul să stea acoperit timp de 5 minute și pufați cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
5
Se presară cu migdale feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale FeliateMigdale Feliate

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista