Curry Verde De Halibut

Curry Verde De Halibut
Curry verde Halibut ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 291 calorii, 34G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $ 6.47 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Dacă aveți sare kosher, frunze de coriandru, fileuri halibut și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie - Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este remarcabil. Încercați Halibut W / nucă de cocos și Curry verde, Curcan curry verde thailandez și carne de dovlecel într-un sos Curry verde cu lapte de nucă de cocos, și Nucă De Cocos Curry Halibut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Combinați cilantro, mentă, lapte de cocos, 2 linguri de apă, 1 lingură de ulei, zahărul brun, sucul de lămâie, usturoiul, ghimbirul, piperul și 1/4 linguriță de sare într-un robot de bucătărie. Pulse până la neted, apoi se transferă într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Așezați o bucată de folie de 24 de inci pe o foaie de copt. Aruncați varza cu restul de 1 lingură de ulei și un vârf de sare. Aranjați într-un singur strat în mijlocul foliei. Nestle filetele de pește pe kale și se presară cu 1/4 linguriță de sare. Răspândiți uniform sosul curry verde peste fiecare filet. Acoperiți ușor cu o altă bucată de folie de 24 de inci (încercați să împiedicați folia să atingă peștele) și sigilați marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
KaleKale
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
Coaceți pachetul de folie până când peștele este doar gătit și verdele sunt crocante-fragede, 15 până la 20 de minute. Desfaceți cu grijă pachetul de folie și împărțiți peștele și verdele între patru plăci. Se acoperă cu cilantro și se servește cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
VerziiVerzii
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o stea nouă, cu arome sexy de flori de portocale, care duc la varul cheie zesty și arome de mere bunicuță Smith, care te fac să te ridici. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj revigorant.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista