Curry de nucă de cocos Vegetarian cu Tofu ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă $2.11 pe portie. O porție conține 239 calorii, 10g de proteine, și 18g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de tofu, ulei de nuci de pean, stoc de legume și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Curry De Nucă De Cocos Cu Tofu Vegetarian, Panang Curry Vegetarian cu Tofu, și Plăcintă Vegetariană Cu Curry Indian Cu Tofu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți un wok mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Puneți nuca de cocos mărunțită în wok-ul uscat. Se amestecă continuu până când nuca de cocos este bine prăjită. Sfat nucă de cocos prăjită într-un castron pentru a se răci.Întoarceți wok-ul la aragaz. Ridicați temperatura la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos Mărunțită
Stropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Cireșe Confiate Suplimentare
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
3
Adăugați 2 Linguri. ulei de arahide plus ceapa, ghimbirul și usturoiul. Se prăjește 1-2 minute, sau până când ceapa începe să se înmoaie și usturoiul este parfumat.Întoarceți căldura la mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați stoc plus frunze de tei de kaffir, sos de chili și cea mai mare parte a nucii de cocos prăjite (rezervați 1 până la 1+lingură de cca. pentru garnitură). Amestecați totul împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tei Kaffir
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
Stropi în Formă De Inimă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
5
Adăugați cartoful dulce (sau ignamul) și conopida. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la mediu. Se fierbe 8-10 minute până când legumele încep să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yam
Măsline întregi Coapte
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
6
Adăugați ciupercile și tofu, amestecând pentru a încorpora. Acoperiți și fierbeți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
7
Adăugați ardeiul gras și mazărea de zăpadă, fierbeți 2-3 minute sau până când mazărea de zăpadă s-a înmuiat, dar este încă verde aprins. Reduceți căldura la minim și adăugați laptele de cocos plus sosul de soia, amestecând pentru a se dizolva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Inele De Ardei Roșu Dulce
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
8
Adăugați laptele de cocos după gust, în funcție de cât de cremos sau de cât de mult sos doriți cu curry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
9
Se ia de pe foc și se face un test de gust pentru sare și condimente, adăugând mai multă pastă de chili, sos de soia sau sare, după cum este necesar. A servi: scoateți curry-ul pe farfurii individuale sau în boluri de servire. Se acoperă cu coriandru proaspăt și o stropire de nucă de cocos prăjită rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Proaspăt
Pastă De Chili
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Field Recordings Chenin Blanc. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.