Curry Thailandez De Vită Cu Lăstari De Bambus

Curry Thailandez De Vită Cu Lăstari De Bambus
Curry de vită thailandeză cu lăstari de bambus ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $10.14 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 328 calorii, 39G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați lăstari de bambus, ghimbir, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul, puteți urma acest fel principal cu Pâine Vegană Cu Banane Mango ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Curry De Pui Thailandez Cu Lăstari De Bambus, Lăstari De Bambus Înăbușiți, și Se Amestecă Lăstari Proaspeți De Bambus Prăjiți Și Sparanghel pentru rețete similare.

Vin recomandat: Trandafir Spumant, Riesling, Gruener Veltliner

Indian funcționează foarte bine cu Sparkling rossimbabrul, Riesling și Gruener Veltliner. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Santa Margherita Sparkling ros circulatorcu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Trandafir Spumant
Santa Margherita Trandafir Spumant
Parfumurile elegante de căpșuni și citrice duc la un gust atractiv, cu fructe mixte de fructe de pădure care rămân la final. Acest vin este minunat de unul singur și se asortează bine cu aperitive sărate, mâncăruri complexe din fructe de mare și orice picant. Mousse-ul elegant vă va reîmprospăta Palatul pentru următoarea mușcătură și contrastarea bulelor cu ceva moale sau cremos vă poate ridica următoarea masă. Deschideți o sticlă împreună cu sufle de brânză de capră, scoici cu usturoi prăjit și pesto sau un curry de pui roșu picant gătit lent. De asemenea, aduce o strălucire încântătoare unui brunch festiv sau desertului tău bogat preferat. Amestec: 55% Chardonnay, 40% Glera și 5% Malbec 
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista