Rețeta de Vinete picante și Curry de fasole verde este gata în aproximativ 55 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten, întreg 30 și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 348 calorii, 4G de proteine, și 32g de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați vinete, ghimbir tocat, coajă de tei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Vinete Curry Verde, Curry verde cu pui și vinete, și Carne de porc verde-Curry și vinete pentru rețete similare.
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Laurenz V fermecător Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.