Curry Malay cu carne de vită sau miel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $3.68 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 75g de grăsime, și un total de 858 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Un amestec de cremă de nucă de cocos, ceapă, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma chimenul, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Bo-Kaap Cape Malay Kerrie-Africa De Sud Cape Malay Curry, Cape Malay Curry, și Cape Malay Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Adăugați suficientă apă în condimente pentru a face o pastă rigidă, apoi lăsați să stea câteva minute.Faceți un piure de ceapă, usturoi, ardei iute, ardei gras și ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2
Încălziți uleiul și prăjiți pasta de condimente timp de aproximativ 5 minute; amestecați pentru a preveni lipirea. Apoi adăugați piureul și prăjiți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Condimente
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
3
Combinați carnea cubată cu cele de mai sus într-o caserolă și puneți-o într-un cuptor preîncălzit la 191° gătiți timp de aproximativ 1 oră.Între timp, încălziți laptele cu crema de nucă de cocos.La jumătatea gătitului caserolei, adăugați crema de nucă de cocos, nuca de cocos în fulgi și piureul de tamarind în vas. Se amestecă și se adaugă apă sau stoc dacă are nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Nucă De Cocos
Cremă De Nucă De Cocos
Tamarind
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Puteți încerca Pratsch organic Gruner Veltliner (1 litru). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.