Curry Malay cu carne de vită sau miel

Curry Malay cu carne de vită sau miel
Curry Malay cu carne de vită sau miel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $3.68 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 75g de grăsime, și un total de 858 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Un amestec de cremă de nucă de cocos, ceapă, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma chimenul, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Bo-Kaap Cape Malay Kerrie-Africa De Sud Cape Malay Curry, Cape Malay Curry, și Cape Malay Curry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați suficientă apă în condimente pentru a face o pastă rigidă, apoi lăsați să stea câteva minute.Faceți un piure de ceapă, usturoi, ardei iute, ardei gras și ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2
Încălziți uleiul și prăjiți pasta de condimente timp de aproximativ 5 minute; amestecați pentru a preveni lipirea. Apoi adăugați piureul și prăjiți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CondimentePastă De Condimente
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Combinați carnea cubată cu cele de mai sus într-o caserolă și puneți-o într-un cuptor preîncălzit la 191° gătiți timp de aproximativ 1 oră.Între timp, încălziți laptele cu crema de nucă de cocos.La jumătatea gătitului caserolei, adăugați crema de nucă de cocos, nuca de cocos în fulgi și piureul de tamarind în vas. Se amestecă și se adaugă apă sau stoc dacă are nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Nucă De CocosFulgi De Nucă De Cocos
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
TamarindTamarind
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Puteți încerca Pratsch organic Gruner Veltliner (1 litru). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Pratsch Organic Gruner Veltliner (1 Litru)
Pratsch Organic Gruner Veltliner (1 Litru)
100% Certificat Organic Gruner Veltliner. Acest vin este pe bază de plante, proaspăt și picant, cu note de piper alb, măr și citrice pe gust.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista