Curry-friptură de nucă de cocos și salată de tăiței
Curry-friptură de nucă de cocos și salată de tăiței este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,38 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 571 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați file de mușchi de vită, castraveți, scallions și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma menta, puteți urma acest fel principal cu Brownies De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Boluri de tăiței Curry roșu cu friptură și varză, Supă De Tăiței Cu Nucă De Cocos Curry Roșu, și Ou Taitei Fructe De Mare Nucă De Cocos Curry.
Instrucțiuni
1
Gătiți tăiței conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
2
Scurgeți și clătiți cu apă rece pentru a preveni lipirea tăiței; rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
3
Combinați pasta de curry, laptele de cocos, jumătate de coriandru, coaja și sucul de tei, sarea și piperul într-un castron mic; se amestecă bine. (Acest amestec poate fi făcut cu până la 2 zile înainte; refrigerați într-un recipient etanș.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De Cocos
Pastă De Curry
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
1 Kg Tortillas De Maíz
Piper
Suc
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Transferați friptura într-o tigaie; frecați cu 2-3 linguri de amestec de curry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Curry
Friptură
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
5
Fierbeți (sau grătiți) friptura până la mediu-rar (aproximativ 4 minute pe fiecare parte); transferați pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Aranjați scallions, morcovi, castraveți și tăiței rezervați pe un platou mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete
Ceapa Verde
Morcov
Paste
7
Ungeți friptura cu mai mult sos curry. Tăiați subțire friptura și transferați-o pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Curry
Friptură
8
Stropiți sosul rămas peste salată; se presară cu coriandru rămas, arahide și mentă.