Curry-friptură de nucă de cocos și salată de tăiței

Curry-friptură de nucă de cocos și salată de tăiței este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,38 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 571 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați file de mușchi de vită, castraveți, scallions și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma menta, puteți urma acest fel principal cu Brownies De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Boluri de tăiței Curry roșu cu friptură și varză, Supă De Tăiței Cu Nucă De Cocos Curry Roșu, și Ou Taitei Fructe De Mare Nucă De Cocos Curry.
Instrucțiuni
Gătiți tăiței conform instrucțiunilor pachetului.
Scurgeți și clătiți cu apă rece pentru a preveni lipirea tăiței; rezervă.
Combinați pasta de curry, laptele de cocos, jumătate de coriandru, coaja și sucul de tei, sarea și piperul într-un castron mic; se amestecă bine. (Acest amestec poate fi făcut cu până la 2 zile înainte; refrigerați într-un recipient etanș.)
Transferați friptura într-o tigaie; frecați cu 2-3 linguri de amestec de curry.
Fierbeți (sau grătiți) friptura până la mediu-rar (aproximativ 4 minute pe fiecare parte); transferați pe o farfurie.
Aranjați scallions, morcovi, castraveți și tăiței rezervați pe un platou mare.
Ungeți friptura cu mai mult sos curry. Tăiați subțire friptura și transferați-o pe platou.
Stropiți sosul rămas peste salată; se presară cu coriandru rămas, arahide și mentă.