Curry de vinete și năut

Curry de vinete și năut
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați vinetele și Curry-ul de năut. Această rețetă servește 4 și costă 1,26 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 258 calorii. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Un amestec de turmeric, pătrunjel, rădăcină de ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este super. Încercați Curry De Vinete, Cartofi Și Năut, Curry de vinete, năut și roșii, și Curry de vinete și năut cu roșii și busuioc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Coaceți timp de 40-45 de minute, până când vinetele sunt scufundate și moi până la capăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se scoate din cuptor și se lasă deoparte până se răcește suficient pentru a se manipula. Curățați și tocați carnea de vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Încălziți o tigaie antiaderentă și apoi pulverizați-o ușor cu ulei vegetal (uleiul ajută la prăjirea condimentelor, dar îl puteți omite dacă trebuie).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați ceapa și gătiți până începe să devină aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Adăugați ardeiul gras și gătiți încă câteva minute. Ștergeți un loc în centrul tigaiei și presărați semințele de chimen direct pe suprafața fierbinte. Amestecați-le și prăjiți-le aproximativ un minut, până devin parfumate. Amestecați-le în ceapă și ardei și adăugați coriandrul, turmericul, asafetida (sau usturoiul), roșiile, pasta de ghimbir și ardeiul roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De GhimbirPastă De Ghimbir
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
AsafoetidaAsafoetida
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
TurmericTurmeric
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați vinetele și gătiți la foc mediu, presând vinetele cu dosul unei linguri pentru a rupe bucăți mari, timp de aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
7
Adăugați nautul și suficientă apă sau lichid de gătit pentru a menține amestecul umed, acoperiți bine și reduceți focul la minim. Gatiti cel putin 15 minute, amestecand periodic, pana cand sosul s-a ingrosat si aromele s-au amestecat. (Puteți ține acest fel de mâncare la foc mic până la 45 de minute în timp ce pregătiți restul mesei, dar adăugați lichid suplimentar după cum este necesar și nu uitați să amestecați, răzuind fundul.) Chiar înainte de servire, adăugați pătrunjel (sau coriandru), garam masala și sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
8
Se servește cu orez sau pâine indiană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Mazăre Goya®Mazăre Goya®

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Markus Huber Obere Steigen Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Markus Huber Obere Steigen Gruner Veltliner
Markus Huber Obere Steigen Gruner Veltliner
Galben deschis cu nuanțe verzi. Piperat pe nas, indicii de condimente tipice gr Arkulner Veltliner, ierburi aromate și fructe galbene. Dens și complex pe palat, potențial promițător de îmbătrânire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista