Curry de vinete și năut

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați vinetele și Curry-ul de năut. Această rețetă servește 4 și costă 1,26 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 258 calorii. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Un amestec de turmeric, pătrunjel, rădăcină de ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este super. Încercați Curry De Vinete, Cartofi Și Năut, Curry de vinete, năut și roșii, și Curry de vinete și năut cu roșii și busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Coaceți timp de 40-45 de minute, până când vinetele sunt scufundate și moi până la capăt.
Se scoate din cuptor și se lasă deoparte până se răcește suficient pentru a se manipula. Curățați și tocați carnea de vinete.
Încălziți o tigaie antiaderentă și apoi pulverizați-o ușor cu ulei vegetal (uleiul ajută la prăjirea condimentelor, dar îl puteți omite dacă trebuie).
Adăugați ceapa și gătiți până începe să devină aurie.
Adăugați ardeiul gras și gătiți încă câteva minute. Ștergeți un loc în centrul tigaiei și presărați semințele de chimen direct pe suprafața fierbinte. Amestecați-le și prăjiți-le aproximativ un minut, până devin parfumate. Amestecați-le în ceapă și ardei și adăugați coriandrul, turmericul, asafetida (sau usturoiul), roșiile, pasta de ghimbir și ardeiul roșu.
Adăugați vinetele și gătiți la foc mediu, presând vinetele cu dosul unei linguri pentru a rupe bucăți mari, timp de aproximativ 10 minute.
Adăugați nautul și suficientă apă sau lichid de gătit pentru a menține amestecul umed, acoperiți bine și reduceți focul la minim. Gatiti cel putin 15 minute, amestecand periodic, pana cand sosul s-a ingrosat si aromele s-au amestecat. (Puteți ține acest fel de mâncare la foc mic până la 45 de minute în timp ce pregătiți restul mesei, dar adăugați lichid suplimentar după cum este necesar și nu uitați să amestecați, răzuind fundul.) Chiar înainte de servire, adăugați pătrunjel (sau coriandru), garam masala și sare după gust.
Se servește cu orez sau pâine indiană.