Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați restul de 2 lingurițe de ulei în tigaie și
3
gatiti ceapa la foc mediu, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați 1/4 cană de lapte de cocos din partea de sus a cutiei și gătiți, amestecând, până când grăsimea începe să se separe și să arate lucioasă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Adăugați pasta de curry și gătiți, amestecând, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
6
Adăugați dovlecei, apă, scorțișoară, cuișoare și laptele de cocos rămas și fierbeți, acoperit, până când dovlecelul este fraged, aproximativ
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Curry
7
8 minute. Se amestecă spanacul și se gătește, acoperit, până se ofilesc, 1 până la 2 minute. Se amestecă sosul de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Hârtie De Orez
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite