Curry De Pui De Afine

Curry De Pui De Afine
Cranberry pui Curry ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,49 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 321 calorii, 28G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână sare, afine, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 5 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați curry de pui andhra-kodi kura cu sos (curry simplu de pui ), [Recenzie-produs] rapidă din Malaezia pui Curry (ft. Sos Curry Instant Din Carne A1), și boluri de pui curry indian cu sos de iaurt curry pentru rețete similare.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin ai putea încerca este Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.
Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner
Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner
Fruct de tei înflorit, delicat, măr și măr de pin cu o notă de ierburi, condimente și drojdie, gust moale la început, în ciuda acidității sale vii, apoi direct, proaspăt pe gust, fructe sappy, nuanțe minerale, structură și echilibru bun, corp mediu și minerale fine în finisajul picant.Un însoțitor perfect pentru mulți aperitive, cum ar fi păstrăv afumat, șuncă, legume reci, tapas sau brânză proaspătă de capră marinată cu ierburi; de asemenea, foarte bun cu grătar de pește, fructe de mare sau pui prăjit.
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista