Curry de pui cu năut

Nevoie de un curs principal fără gluten? Curry de pui cu năut ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 495 calorii. Pentru $ 2.48 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați chimenul măcinat, jumătățile de piept de pui prăjite, iaurtul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi orezul alb de gătit rapid, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez La Cuptor ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Curry De Pui Cu Aragaz Lent: Cu Năut, Aromă Excelentă, Kala Chana Curry (Năut Negru Curry), și Curry de miel cu năut.
Instrucțiuni
Pregătiți orezul de gătit rapid conform instrucțiunilor pachetului. Rezervați 1 cană de orez fiert pentru mai târziu în săptămână.
Tăiați pieptul de pui în bucăți de 1/2 până la 1 inch.
Transferați puiul într-o cratiță medie.
Adăugați mazăre, legume prăjite rezervate, iaurt, pudră de curry și chimen și amestecați bine pentru a combina. Setați tigaia la foc mediu-mic și gătiți 3 până la 5 minute pentru a se încălzi.
Se ia de pe foc și se amestecă cilantro. Condimentează, după gust, cu sare și piper negru.