Curry de pui cu dovlecei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 319 calorii, 27G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării indiene. Un amestec de ulei de canolan, ghimbir, ardei iute și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Curry de pui cu dovlecei, Pui Curry roșu thailandez cu dovlecei de iarnă, și curry de pui andhra-kodi kura cu sos (curry simplu de pui ).
Instrucțiuni
1
Într-o caserolă mare din fontă emailată, încălziți uleiul până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
2
Adăugați ceapa, usturoiul, ghimbirul și ardeii iute și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă pudra de curry și turmericul și se gătește timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Curry
Turmeric
Ardei Iute
Usturoi
Ghimbir
Ceapă
3
Adăugați bulionul și laptele de cocos și condimentați cu sare și piper. Se aduce la fierbere și se fierbe timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Lapte De Cocos
Bulion
4
Adăugați cartofii și gătiți la foc moderat până abia se înmoaie, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
5
Adăugați conopida și dovleceii, acoperiți parțial și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când legumele sunt fragede, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
Legume
Suc De Fructe
6
Adăugați puiul în caserolă, condimentați cu sare și piper și gătiți până se albesc, aproximativ 5 minute.
Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca de Morgenzon Reserve Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.