Curry De Pui Cu Cartofi Dulci

Curry De Pui Cu Cartofi Dulci
Reteta Curry de pui de cartofi dulci este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Pentru $1.54 pe portie, veți obține un curs principal care servește 7. O porție conține 215 calorii, 24g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, piept de pui, năut și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma mazărea, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Căpșuni ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Curry de pui și cartofi dulci, Cartofi dulci și curry de pui, și Curry De Pui Cu Cartofi Dulci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați pudra de curry, coriandrul, turmericul, sarea, piperul negru, ardeiul roșu și frunza de dafin într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Pudră De CurryPudră De Curry
Ardei RoșuArdei Roșu
CoriandruCoriandru
Frunze De DafinFrunze De Dafin
TurmericTurmeric
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Adăugați puiul în tigaie; saut 5 minute sau până se rumenesc, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți puiul din tigaie. Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați ceapa în tigaie; gatiti 10 minute sau pana se inmoaie, amestecand frecvent. Creșteți căldura la mediu-mare; întoarceți puiul în tigaie. Gatiti 1 minut, amestecand ocazional. Se amestecă ghimbirul și usturoiul; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați amestecul de pudră de curry; gatiti 2 minute, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CurryPudră De Curry
7
Adăugați bulion și roșii; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 oră. Se amestecă cartoful și nautul. Bucătar, neacoperit, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NăutNăut
TomateTomate
CartofiCartofi
BulionBulion
8
Adăugați mazăre; gatiti 5 minute sau pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MazăreMazăre
9
Se ia de pe foc; se amestecă sucul de lămâie. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
10
Notă de vin: aromele îndrăznețe ale felului de mâncare pot învinge nuanțele mai delicate ale oricărui vin, așa că optează pentru un amestec alb răcoritor. Promis
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
11
QUS ($1
12
are o notă de dulceață pentru a reduce căldura, în timp ce aromele sale citrice și florale se ridică deasupra aromelor complexe. -- Jeffery Lindenmuth

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner
Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner
Fruct de tei înflorit, delicat, măr și măr de pin cu o notă de ierburi, condimente și drojdie, gust moale la început, în ciuda acidității sale vii, apoi direct, proaspăt pe gust, fructe sappy, nuanțe minerale, structură și echilibru bun, corp mediu și minerale fine în finisajul picant.Un însoțitor perfect pentru mulți aperitive, cum ar fi păstrăv afumat, șuncă, legume reci, tapas sau brânză proaspătă de capră marinată cu ierburi; de asemenea, foarte bun cu grătar de pește, fructe de mare sau pui prăjit.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții7
Scor De Sănătate24
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista