Curry de pui cu caju

Curry de pui cu caju
Rețeta Curry de pui cu caju ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 5 ore. Această rețetă face 6 porții cu 918 calorii, 59G de proteine, și 57G de grăsime fiecare. Pentru $3.02 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de chimen măcinat, căței de usturoi, orez de iasomie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma iaurtul cu lapte degresat, puteți urma acest fel principal cu Cafea Inghetata Cu Lapte De Cocos ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Pui Curry cu caju și conopidă, Se amestecă puiul cu cartofi, caju și frunze de Curry, și Curry De Curcan Cu Caju pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți untul într-o oală grea lată de 5 până la 6 litri la foc moderat până când spuma dispare, apoi gătiți ceapa, usturoiul și ghimbirul, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați pudră de curry, sare, chimen și cayenne și gătiți, amestecând, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CurryPudră De Curry
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
ChimenChimen
SareSare
3
Adăugați puiul și gătiți, amestecând pentru a acoperi, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
4
Adăugați roșiile, inclusiv sucul și coriandrul și aduceți la foc mic, apoi acoperiți și fierbeți ușor, amestecând ocazional, până când puiul este gătit, aproximativ 40 de minute. (Dacă faceți înainte, consultați nota bucătarilor, mai jos.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
TomateTomate
Pui întregPui întreg
SucSuc
1
Pulsați caju într-un robot de bucătărie sau râșniță electrică de cafea/condimente până la măcinat foarte fin, apoi adăugați la curry împreună cu iaurtul și fierbeți ușor, neacoperit, amestecând, până când sosul se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
CafeaCafea
IaurtIaurt
Pudră De CurryPudră De Curry
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
1
Curry, fără iaurt și caju, poate fi făcut cu 5 zile înainte și răcit complet, descoperit, apoi răcit, acoperit. Reîncălziți la foc mic înainte de a amesteca iaurtul și caju măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
IaurtIaurt
Pudră De CurryPudră De Curry

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Nigl Freiheit Gruner Veltliner cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Nigl Freiheit Gruner Veltliner
Nigl Freiheit Gruner Veltliner
# 48 Wine Spectator Top 100 din 2018Nas fermecător, arome de mere galbene, caracter Fructat fin, aciditate ușor vâscoasă, vie și frumos integrată, coboară bine, tonuri minerale picante și picante în finisaj.
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții6
Scor De Sănătate18
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista