Curry De Pui Cu Aragaz Lent

Curry De Pui Cu Aragaz Lent
Curry de pui cu aragaz lent necesită în jur 6 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $3.15 pe portie, primești un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 516 calorii. Un cuplu de oameni a plăcut foarte mult acest fel de mâncare indiană. Un amestec de ghimbir, coriandru, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 32 de mâncăruri și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. Este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor extraordinar de 94%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Curry De Pui Cu Aragaz Lent, Curry De Pui Cu Aragaz Lent, și Curry De Pui Cu Aragaz Lent.

Instrucțiuni

1
Combinați oțetul, făina, pasta de roșii, 1 linguriță fiecare garam masala și pudra de curry, usturoiul, roșiile cu sucurile lor, ghimbirul, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper într-un blender sau robot de bucătărie. Puree până se amestecă bine și doar ușor gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Garam MasalaGaram Masala
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Întindeți cartofii în fundul unui aragaz lent de 5 1/2 până la 6 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
3
Presărați puiul cu restul de 1 linguriță fiecare garam masala și pudră de curry și o cantitate generoasă de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Garam MasalaGaram Masala
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Așezați puiul peste cartofi într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Se toarnă sosul peste pui. Gatiti la mare timp de 4 ore sau 6 ore la mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
6
Descoperiți aragazul lent și amestecați spanacul pentru copii până se ofilesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei Mari De Usturoi, Curatati Si Tocati2 Catei Mari De Usturoi, Curatati Si Tocati
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
7
Adăugați cilantro și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
8
Serviți peste orez cu o stropire suplimentară de garam masala și coriandru pentru garnitură, cu pâine pe lateral pentru a scoate sosul, niște chutney și iaurt grecesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
Iaurt GrecescIaurt Grecesc
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)

Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc

Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Kruger-Rumpf Munsterer Rheinberg Kabinett Riesling cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Kruger-Rumpf Munsterer Rheinberg Kabinett Riesling
Kruger-Rumpf Munsterer Rheinberg Kabinett Riesling
Rheinberg este cel mai abrupt dintre cele trei situri GG, pe cuarțit și lut praf. Merele dulci și fructele galbene sunt esențiale aici, deși notele de terroir mineral oferă o bază fermă. Acestea sunt vinuri cu adevărat farmec, nu doar căi câștigătoare.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate62
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista