Rețeta Curry de pește cu Tamarind ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 1 oră și 30 de minute. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 6 și costă $ 4.23 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 455 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute, frunze de curry, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Tamarind Pește Curry, Curry de pește cu roșii și tamarind, și Supă de pește acru cu tamarind.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare și adâncă, aduceți apa la foc mic cu 1 lingură de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați fileurile de grup și braconați la foc mic timp de 6 minute, până când sunt parțial fierte. Folosind o lingură cu fante, transferați peștele pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Grup
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
3
Se toarnă 4 căni de lichid de braconaj într-un castron mediu; aruncați restul.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Se toarnă 2 căni din lichidul de braconaj rezervat într-un castron și se adaugă tamarindul; folosiți un tocător de cartofi pentru a rupe tamarindul cât puteți. Strecurați sucul de tamarind într-un castron mic, apăsând pe solide; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Tamarind
Tamarind
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Într-o tigaie mică, combinați ardeii iute roșii înmuiați, usturoiul, pudra de curry, semințele de coriandru, semințele de chimen și belacan și prăjiți la foc moderat, amestecând, până când sunt parfumate, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De Coriandru
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Ardei Iute Roșu
Belacan
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Transferați condimentele într-o mașină de tocat condimente și lăsați să se răcească. Măcinați condimentele într-o pastă uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
7
Ștergeți tigaia adâncă și adăugați uleiul vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați semințele de muștar și gătiți la foc moderat până când încep să apară, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea Cărnii
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
9
Adăugați pasta de condimente și gătiți, amestecând, până când culoarea se adâncește ușor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Condimente
10
Adăugați ceapa, frunzele de curry și lemongrass și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Curry
Elixirul G
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
11
Adăugați sucul de tamarind în tigaie și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Tamarind
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Adăugați laptele de cocos, okra, vinetele, roșiile, ardeii iute Thailandezi, zahărul și restul de 2 căni de lichid de braconaj și aduceți la foc mic. Condimentează cu sare și gătește curry-ul la foc mic până când legumele sunt fragede și lichidul se îngroașă ușor, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Thai Chili
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Fâșie De Coajă De Lămâie
Bame
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
13
Tăiați peștele în bucăți de 2 inci și cuibăriți-le în sos. Se fierbe la foc moderat până când peștele este doar gătit, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.