Curry de pește cu Tamarind

Curry de pește cu Tamarind
Rețeta Curry de pește cu Tamarind ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 1 oră și 30 de minute. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 6 și costă $ 4.23 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 455 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute, frunze de curry, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Tamarind Pește Curry, Curry de pește cu roșii și tamarind, și Supă de pește acru cu tamarind.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare și adâncă, aduceți apa la foc mic cu 1 lingură de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați fileurile de grup și braconați la foc mic timp de 6 minute, până când sunt parțial fierte. Folosind o lingură cu fante, transferați peștele pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De GrupFileuri De Grup
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
3
Se toarnă 4 căni de lichid de braconaj într-un castron mediu; aruncați restul.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Se toarnă 2 căni din lichidul de braconaj rezervat într-un castron și se adaugă tamarindul; folosiți un tocător de cartofi pentru a rupe tamarindul cât puteți. Strecurați sucul de tamarind într-un castron mic, apăsând pe solide; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De TamarindSuc De Tamarind
TamarindTamarind
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Într-o tigaie mică, combinați ardeii iute roșii înmuiați, usturoiul, pudra de curry, semințele de coriandru, semințele de chimen și belacan și prăjiți la foc moderat, amestecând, până când sunt parfumate, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Ardei Iute RoșuArdei Iute Roșu
BelacanBelacan
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Transferați condimentele într-o mașină de tocat condimente și lăsați să se răcească. Măcinați condimentele într-o pastă uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
7
Ștergeți tigaia adâncă și adăugați uleiul vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Adăugați semințele de muștar și gătiți la foc moderat până când încep să apară, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
9
Adăugați pasta de condimente și gătiți, amestecând, până când culoarea se adâncește ușor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CondimentePastă De Condimente
10
Adăugați ceapa, frunzele de curry și lemongrass și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De CurryFrunze De Curry
Elixirul GElixirul G
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
11
Adăugați sucul de tamarind în tigaie și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De TamarindSuc De Tamarind
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
12
Adăugați laptele de cocos, okra, vinetele, roșiile, ardeii iute Thailandezi, zahărul și restul de 2 căni de lichid de braconaj și aduceți la foc mic. Condimentează cu sare și gătește curry-ul la foc mic până când legumele sunt fragede și lichidul se îngroașă ușor, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Thai ChiliThai Chili
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
BameBame
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
13
Tăiați peștele în bucăți de 2 inci și cuibăriți-le în sos. Se fierbe la foc moderat până când peștele este doar gătit, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate63
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista