Reteta năut și conopidă Curry este gata în aproximativ 1 oră și 50 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă servește 6 și costă 1,47 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 288 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sare kosher, suc de lămâie, băț de scorțișoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Încercați Curry de năut cu conopidă, Năut Conopidă Curry, și Conopidă Năut Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înmuiați năutul peste noapte într-un bol cu apă rece; scurgeți și așezați într-un vas mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoi
2
Înfășurați frunzele de dafin, bățul de scorțișoară, cardamomul, cuișoarele și boabele de piper într-o bucată de pânză de brânză și legați-le cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoi
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
Sfoară De Măcelar
3
Se adaugă în oală împreună cu 8 căni de apă și se aduce la fierbere la foc mediu-mare, îndepărtând orice spumă de pe suprafață. Reduceți focul la mediu și fierbeți până când năutul este fraged, aproximativ 50 de minute. Se strecoară năutul, rezervând lichidul de gătit și pachetul de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Între timp, pulsați ceapa, ghimbirul și usturoiul într-un mini robot de bucătărie pentru a forma o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Încălziți uleiul vegetal într-o oală mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Adăugați ceapa tăiată cubulețe și gătiți până se rumenesc, 6 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Adăugați 1 1/4 lingurițe de sare, pasta de ghimbir-usturoi și serrano. Gatiti, amestecand, pana cand amestecul este uscat, 5 pana la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Usturoi De Ghimbir
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
8
Adăugați chimenul, coriandrul și turmericul și gătiți până la parfum, încă aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Turmeric
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
9
Adăugați năutul, roșiile, 3 căni din lichidul de gătit rezervat și pachetul de condimente; se fierbe până se îngroașă, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
10
Adăugați conopida și gătiți până se înmoaie ușor, 5 până la 6 minute (adăugați mai mult lichid de gătit, dacă este necesar). Se amestecă okra și se gătește până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Aruncați pachetul de condimente. Se amestecă sucul de lămâie și cilantro și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Kg Tortillas De Maíz
Bame
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Asiatice în meniu? Încercați asocierea cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Gabrielskloof Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.