Rețeta Curry de năut și conopidă este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă servește 6 și costă 20 de cenți pe porție. O porție conține 42 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de iaurt grecesc, naut, flori de conopidă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Curry De Năut De Conopidă, Curry de conopidă și năut, și Curry De Conopidă Și Năut pentru rețete similare.
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Baronul Herzog Chenin Blanc (OU Kosher) cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.