Curry de miel și mango
Curry de miel și mango ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 357 calorii. Pentru $2.48 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați umărul de miel, roșiile dintr-o cutie, uleiul vegetal și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 7 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlete de miel cu sos de cremă Curry sau raft de miel, Aripi de pui Mango Habanero cu iaurt Curry Mango Dip, și Curry De Miel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz
Puneți ceapa, ghimbirul și usturoiul într-un robot de bucătărie și blitz într-o pastă. Dacă nu aveți un procesor, tocați foarte fin.
Încălziți uleiul într-o caserolă adâncă ignifugă și prăjiți pasta timp de 10 minute.
Adăugați puțină sare, condimentele și roșiile pure, apoi prăjiți încă 2-3 minute până se aromează.
Se amestecă mielul și se gătește câteva minute până când își schimbă culoarea peste tot, nu trebuie să se rumenească. Sfat în lapte de nucă de cocos, roșii și 100ml apă, și se aduce la foc mic. Acoperiți cu un capac, lăsând un spațiu pentru a scăpa puțin abur și transferați la cuptor timp de 1 oră.
Se amestecă jumătate din mango și se gătește încă 1 oră până când mielul se topește și se înmoaie. Când este gata, lăsați curry-ul să stea timp de 10 minute, apoi scoateți excesul de grăsime din partea de sus. Amestecați parțial mango-urile rămase, împrăștiați cu coriandrul și stropiți cu laptele de cocos rezervat.
Serviți cu orez, chutneys și murături la alegere.