Curry de miel cu năut

Curry de miel cu năut ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 458 calorii, 31g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $2.51 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Un amestec de piper, năut, pudră de curry madras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 12 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Kala Chana Curry (Năut Negru Curry), Cotlete de miel cu sos de cremă Curry sau raft de miel, și Miel Și Năut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ceapa, morcovii, laptele de cocos, pudra de curry și 1/4 cană de apă în aragazul lent. Condimentează mielul cu sare și piper pe toate părțile.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați 1 Lingură. ulei.
Adăugați o treime din miel și gătiți până se rumenesc peste tot, aproximativ 6 minute.
Transferați mielul în aragazul lent. Repetați cu loturile rămase de miel și 1 lingură. ulei.
Adăugați 1/2 cană de apă în tigaie, răzuind tigaia cu o lingură de lemn pentru a încorpora bucăți rumenite.
Se toarnă lichid în aragaz lent. Acoperiți și gătiți la înălțime timp de 4 ore.
În ultima jumătate de oră de gătit, degresați grăsimea de pe tocană și aruncați-o. Amestecați năutul și continuați să gătiți.
Serviți mielul peste basmati sau alt orez alb.