Curry de miel cu năut

Curry de miel cu năut
Curry de miel cu năut ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 458 calorii, 31g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $2.51 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Un amestec de piper, năut, pudră de curry madras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 12 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Kala Chana Curry (Năut Negru Curry), Cotlete de miel cu sos de cremă Curry sau raft de miel, și Miel Și Năut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți ceapa, morcovii, laptele de cocos, pudra de curry și 1/4 cană de apă în aragazul lent. Condimentează mielul cu sare și piper pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Lapte De CocosLapte De Cocos
Pudră De CurryPudră De Curry
MorcovMorcov
CeapăCeapă
ApăApă
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați 1 Lingură. ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Adăugați o treime din miel și gătiți până se rumenesc peste tot, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
5
Transferați mielul în aragazul lent. Repetați cu loturile rămase de miel și 1 lingură. ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
6
Adăugați 1/2 cană de apă în tigaie, răzuind tigaia cu o lingură de lemn pentru a încorpora bucăți rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
TigaieTigaie
7
Se toarnă lichid în aragaz lent. Acoperiți și gătiți la înălțime timp de 4 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
8
În ultima jumătate de oră de gătit, degresați grăsimea de pe tocană și aruncați-o. Amestecați năutul și continuați să gătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NăutNăut
TocanăTocană
9
Serviți mielul peste basmati sau alt orez alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez AlbOrez Alb
MielMiel

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca David & Nadia Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
David Și Nadia Chenin Blanc
David Și Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc din Swartland se concentrează din nou pe diverse viță de vie veche podgorii, variind plantații din 1962 până în 1982 și pe bază de granit din Paardeberg, amestecat cu schale/șist din est, lut din nord și fier din părțile de vest ale Swartland. Vița de vie cultivată pe uscat a rezistat testului timpului și prezintă motivul suprem pentru care Chenin Blanc este principalul lor obiectiv în Swartland. Grămadă întreagă presată și fermentată natural, maturată timp de 11 luni în butoaie vechi de stejar francez neutru.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 12 m.
Porții6
Scor De Sănătate61
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista