Curry De Linte Roșie
Curry de linte roșie necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 211 calorii, 13g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați rădăcină de ghimbir, pastă de curry, pudră de curry și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi turmericul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort De Lămâie Umplut Cu Cireșe ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Supă Curată De Linte Roșie De Morcovi Și Ghimbir, Curry roșu thailandez cu legume, și Curry De Linte Roșie.
Instrucțiuni
Spălați lintea în apă rece până când apa curge limpede (acest lucru este foarte important sau lintea va deveni "scummy"), puneți lintea într-o oală cu apă pentru a acoperi și fierbeți la foc mic până când lintea se înmoaie (adăugați mai multă apă dacă este necesar).
În timp ce lintea se gătește: într-o tigaie mare sau o cratiță, caramelizați ceapa în ulei vegetal.
În timp ce ceapa se gătește, combinați pasta de curry, pudra de curry, turmericul, chimenul, pudra de chili, sarea, zahărul, usturoiul și ghimbirul într-un bol de amestecare.
Se amestecă bine. Când ceapa este gătită, adăugați amestecul de curry în ceapă și gătiți la foc mare amestecând constant timp de 1 până la 2 minute.
Se amestecă piureul de roșii și se reduce focul, se lasă baza de curry să fiarbă până când lintea este gata.
Când lintea este fragedă, scurgeți-le scurt (ar fi trebuit să absoarbă cea mai mare parte a apei, dar nu doriți ca curry-ul să fie prea neglijent).
Se amestecă baza de curry în linte și se servește imediat.
Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant
Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Vocal Vineyards Alfaro Vineyard Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
![Vocal Vineyards Alfaro Vineyard Gruner Veltliner]()
Vocal Vineyards Alfaro Vineyard Gruner Veltliner
Această structură 100% Gruner Veltliner este de invidiat. În combinație cu spray-ul de sare rece de la Monterey Bay și fermentarea în butoi 50%, profilul continuă să impresioneze prin complexitatea sa între fructele de livadă verde tartă și erbacee. Un finisaj proaspăt, îmbucurător, reflectă caracteristicile clasice Gruner Veltliner ale piperului alb și mineralității pietroase, cu un pic de salinitate.