Curry De Legume În Stil Thailandez

Curry De Legume În Stil Thailandez
Rețeta Curry de legume în stil thailandez este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă servește 6. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 212 calorii, 10g de proteine, și 4G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de semințe de coriandru măcinat, lemongrass măcinat, lapte de cocos lite plus lapte de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este remarcabil. Încercați Curry Roșu Thailandez Cu Legume Cu O Oală, Curry Roșu Thailandez Vegetal, și Curry De Legume Thailandeze pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați floretele din tulpinile de broccoli și tăiați fiecare floretă, astfel încât partea superioară să măsoare aproximativ 1 inch. Pune deoparte. Îndepărtați pielea exterioară groasă a tulpinilor și tăiați tulpinile în zaruri de 1/2 inch. Puneți deoparte separat de flori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2
Încălziți 1 lingură de apă în oala sub presiune. Gatiti usturoiul la foc mediu-mare, amestecand continuu, aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
3
Adăugați laptele de cocos, sosul de soia, lemongrass și alte condimente, tulpini de broccoli rezervate, cartofi dulci și ciuperci. Blocați capacul în poziție. La foc mare, aduceți la presiune ridicată. Coborâți focul suficient pentru a menține presiunea ridicată și gătiți timp de 2 minute. Reduceți presiunea cu o metodă de eliberare rapidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Elixirul GElixirul G
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
4
Scoateți capacul, înclinându-l departe de dvs. pentru a permite scăparea excesului de abur. Se amestecă floretele de broccoli și nautul. Înlocuiți (dar nu blocați) capacul și gătiți la foc mediu până când broccoli este fraged, 3 până la 4 minute. Se amestecă busuiocul proaspăt (dacă se folosește) chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indianul poate fi asociat cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ross8. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner
Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner
# 65 Wine Spectator Top 100 din 2012Această epocă din 2011 este deosebit de detaliată și rapidă și se pare că gustați fiecare pietricică și fiecare lee. Ușor, dar lung, ca apa de izvor sau un vin alb de munte înalt, cu un mare potențial de îmbătrânire.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista