Curry de legume cu cuscus
Curry de legume cu cuscus este o rețetă indiană care servește 4. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 295 calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați stafide, ardei gras, cuscus și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Încercați Curry de legume cu cuscus, Couscous Curry De Pui Și Legume, și Curry de legume cu aragaz lent cu cuscus pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti ardeiul gras in ulei 4 pana la 5 minute, amestecand frecvent, pana se inmoaie.
Se amestecă bulionul, pudra de curry, sarea și legumele.
Se încălzește până la fierbere. Se fierbe aproximativ 4 minute, amestecând frecvent, până când legumele sunt clare.
Se amestecă stafidele și chutney-ul.
Se servește peste cuscus.
Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant
Indian în meniu? Încercați să împerecheați cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Aichenberg Premium Gruner Veltliner cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Aichenberg Premium Gruner Veltliner]()
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Gruner Veltlinern premium de la Aichenberg este o delicatesă austriacă administrată de o familie. Are arome de fructe proaspete și picant, cu note de fructe tropicale și piper. Prospețimea gustului degajă arome de mere verzi care sunt de lungă durată și împachetează un pumn la final. Acest vin se asortează bine cu carne albă, pește, brânzeturi și mâncăruri italiene, cum ar fi pizza și paste.