Curry De Iepure Scoțian
Rețeta Curry de iepure scoțian ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 146 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,46 USD pe porție. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați unt, bulion de pui, țelină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Prăjituri De Ovăz Scoțiene, Ouă Scoțiene, și Folie De Ou Scoțian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez, topiți untul la foc mediu și sotati bucățile de iepure până se rumenesc bine, aproximativ 15 minute.
Scoateți din tigaie și rezervați.
Folosind aceeași tigaie în care ai rumenit iepurele și, fără să-l ștergi, sotează slănina la foc mediu până se rumeneste și și-a făcut grăsimea în tigaie, aproximativ 10 minute.
Adăugați făina și gătiți, amestecând constant, până se dizolvă, aproximativ 3 minute.
Adăugați pasta de curry și amestecați pentru a se combina bine cu amestecul de făină. Se amestecă bulionul de pui, 1/4 cană odată. Conținutul tigaiei va avea acum consistența unui sos subțire.
Reduceți focul la mediu-mic și adăugați bucățile de iepure rumenite împreună cu ceapa, ciupercile, țelina și sarea. Fierbeți vasul, amestecând ocazional, până când carnea este gătită, ceapa este fragedă, iar sosul s-a îngroșat, aproximativ 1 1/2 ore.
Se servește cald, de preferință peste orez.
De la prânzul lui Ploughman și sărbătoarea Avarului: mâncare autentică la Pub, tarif la Restaurant și gătit acasă din orașe mici, orașe mari și sate de țară din insulele britanice de Brian Yarvin. Copyright 2012 de Brian Yarvin. Publicat de Harvard Common Press. Folosit cu permisiunea Harvard Common Press.
Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Aichenberg Premium Gruner Veltliner cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Aichenberg Premium Gruner Veltliner]()
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Gruner Veltlinern premium de la Aichenberg este o delicatesă austriacă administrată de o familie. Are arome de fructe proaspete și picant, cu note de fructe tropicale și piper. Prospețimea gustului degajă arome de mere verzi care sunt de lungă durată și împachetează un pumn la final. Acest vin se asortează bine cu carne albă, pește, brânzeturi și mâncăruri italiene, cum ar fi pizza și paste.