Curry De Cartofi Din Sri Lanka

Curry De Cartofi Din Sri Lanka
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete indiene, așa că încercați Curry de cartofi din Sri Lanka. O porție conține 223 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 69 de cenți pe porție. 5 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați curry, cartofi, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Curry De Pui Din Sri Lanka, Sri Lanka runner fasole curry, și Curry De Pește Din Sri Lanka, Cetofiat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mică, la foc mic, prăjiți uscat 3/4 linguriță coriandru, 1/4 linguriță fenicul și 1/4 linguriță semințe de chimen individual până când începe să se degajeze o aromă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Combinați toate acestea cu frunzele de curry și, la foc mic, prăjiți uscat încă aproximativ 5 minute. Nu ardeți măcinați condimentele și frunzele folosind un mortar și pistil sau o mașină de tocat cafea curată. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De CurryFrunze De Curry
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
3
Așezați cuburile de cartofi într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde și cuptorul cu microunde până la aproximativ 1/2 gătit (timpul depinde de cuptorul cu microunde individual), aproximativ 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Într-o tigaie mare, topiți ghee-ul la foc mediu. Gatiti ceapa, usturoiul si ghimbirul in ghee pana devin aurii si aromate. Între timp, măcinați restul de coriandru și semințe de chimen; adăugați cu o linguriță de pudră proaspătă de curry (preparată în prima etapă) la ceapă și usturoi. Gatiti, amestecand, timp de 30 de secunde. Amestecați cartofii și gătiți timp de 3 minute. Se amestecă laptele de nucă de cocos, se aduce la foc mic, apoi se reduce focul la minim. Acoperiți și gătiți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 7 minute. Condimentează cu sare după gust. Se acoperă cu cilantro proaspăt tocat și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
GheeGhee
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mulderbosch Chenin Blanc. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Mulderbosch Chenin Blanc
Mulderbosch Chenin Blanc
Un nas puternic de guava, coaja de tei și pere coapte fixate de caprifoi și flori de portocal. Un gust suculent cu fructe de pasiune opulente, urmând din nas și terminând cu caracteristici de grapefruit tartă. Aciditatea răcoritoare este perfect contracarată de un gust cremos la mijloc și de un condiment subtil derivat din stejar. Vintage-ul din 2011 este un stil mai condus de fructe, care este mai proaspăt și mai uscat în comparație cu vintage-ul din 2010. Un vin fermecător accesibil, care este gura-wateringly moreish.Partener cu crustacee, ton la grătar, sardine la grătar, pui prăjit cu lămâie și ierburi sau tocănițe de legume.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate58
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista