Curry De Capră Jamaican
Curry de capră Jamaican este un fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 298 calorii, 11g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 2920 de gurmanzi și bucătari. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. Dacă aveți la îndemână lapte de cocos de capră, conserve de uncie, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Curry De Capră Jamaican, Capră Curry Jamaicană, și Curry De Pui Jamaican.
Instrucțiuni
Faceți pudra de curry: dacă găsiți pudră de curry jamaicană, folosiți-o cu siguranță. Dacă nu, folosiți pudră de curry obișnuită și adăugați ienibaharul. Veți avea nevoie de cel puțin 6 linguri de condimente pentru această tocană și o puteți lovi cu piciorul până la 8-9, în funcție de cât de picant vă place.
Tăiați carnea în bucăți mari, poate de 2-3 inci. Dacă aveți oase, le puteți folosi, de asemenea. Sareați totul bine și lăsați-l deoparte pentru a ajunge la temperatura camerei timp de aproximativ 30 de minute.
Încălziți uleiul într-o oală mare la foc mediu-mare.
Se amestecă în 2 linguri de pudră de curry și se încălzește până se parfumează.
Carne brună în ulei curry: se usucă carnea și se rumenesc bine în uleiul curry. Faceți acest lucru în loturi și nu supraaglomerați oala. Va dura ceva timp pentru a face acest lucru, poate 30 de minute sau cam asa ceva. Puneți carnea rumenită deoparte într-un castron. (Când toată carnea este rumenită, dacă aveți oase, adăugați-le și rumeniți-le și ele.)
Gatiti ceapa, habanero, ghimbir, usturoi:
Se adaugă ceapa și habanero în oală și se fierbe, amestecând din când în când, până când ceapa începe să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Presărați puțină sare peste ele în timp ce gătesc.
Se adaugă ghimbirul și usturoiul, se amestecă bine și se fierbe timp de încă 1-2 minute.
Puneți carnea (și oasele, dacă folosiți) înapoi în oală, împreună cu orice sucuri rămase în castron.
Adăugați lapte de cocos, roșii, pudră de curry, apă, cimbru, apoi fierbeți:
Se toarnă laptele de cocos și roșiile și 5 linguri de pudră de curry. Se amestecă pentru a combina. Dacă utilizați 2 cutii de lapte de cocos, adăugați 3 căni de apă. Dacă utilizați doar 1 cutie, adăugați 4 căni de apă.
Aduceți la foc mic și lăsați-l să gătească până când carnea se destramă fragedă, ceea ce va dura cel puțin 2 ore. Mai mult dacă ai o capră matură.
Adăugați cartofi: odată ce carnea este aproape de a fi gata – fragedă, dar încă nu se destramă –
Adăugați cartofii și amestecați. Tocanita se face când cartofii sunt. Gustați pentru sare și adăugați câteva dacă are nevoie.
Grăsime degresată: poate fi necesar să îndepărtați stratul de grăsime din partea superioară a curry-ului înainte de servire. Faceți acest lucru cu o lingură mare, superficială, degresând într-un castron. De asemenea, asigurați-vă că îndepărtați orice oase înainte de a servi curry.
Tocanita este mai bună a doua zi, sau chiar câteva zile după, ziua în care o faci.
Se servește cu orez Jamaican și mazăre, un orez de nucă de cocos cu fasole.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc]()
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley are piersici și fructe tropicale, care sunt imediat pe nas, cu indiciu necesar de fagure de miere (caracterul varietal tradițional), și o expresie mai mică de mere și citrice. Pe gust, aromele sunt oglindite și i se oferă o prezență și mai puternică cu note de citrice exotice de mere galbene, care îi conferă o aciditate precisă. Textura este fragedă, iar aromele se extind cu o notă de mineralitate salină, ceea ce duce la o aciditate crocantă strălucitoare, adăugând caracterul răcoritor al vinului. Va înflori și va câștiga în complexitate cu un timp suplimentar de sticlă.