Curry-Creveți prăjiți cu portocale

Curry-Creveți prăjiți cu portocale
Curry-prăjit creveți cu portocale este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 25 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 38 calorii. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 18 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 42 minute. Mergeți la magazin și ridicați pudră de curry, sare kosher, portocale și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Creveți prăjiți cu Curry cu Chutney și iaurt, Supă de Curry de roșii prăjite cu creveți, și Prăjit Curry Creveți & Dovlecel Foaie Pan Masă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 204°.tapetați o foaie de copt (cu laturile) cu hârtie pergament. Radeți fin coaja de 1 portocală; pus deoparte. Folosind un cuțit ascuțit, curățați ambele portocale, îndepărtând toată miezul alb amar. Tăiați subțire portocalele în cruce, apoi tăiați feliile în sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Întindeți feliile de portocală pe foaia de copt pregătită și presărați cu 1/4 linguriță de sare. Prăjiți până când portocalele sunt ușor uscate, aproximativ 12 minute.Între timp, aruncați creveții cu ulei, pudră de curry, piper, coaja de portocală și restul de 1/4 linguriță de sare într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Transferați creveții pe foaia de copt cu portocalele și prăjiți până la roz și ondulat, aproximativ 6 minute. Împărțiți portocalele și creveții în 4 farfurii și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateGreu
Gata În42 m.
Porții25
Scor De Sănătate3
Revista