Curry Cremos De Năut

Curry Cremos De Năut
Reteta Curry cremos de naut este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Acest fel principal are 623 calorii, 13g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 56 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de roșii, orez de iasomie, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma laptele de cocos conservat, puteți urma acest fel principal cu Tarte Sănătoase Cu Var Cheie ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Cremă de ciuperci și curry de năut (vegan), Curry cremos de năut și roșii condimentat cu Indian, și Curry de năut cremos {Vegan, p + Super simplu} pentru rețete similare.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian în meniu? Încercați să împerecheați cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 32 de dolari.
Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner
Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner
# 65 Wine Spectator Top 100 din 2012Această epocă din 2011 este deosebit de detaliată și rapidă și se pare că gustați fiecare pietricică și fiecare lee. Ușor, dar lung, ca apa de izvor sau un vin alb de munte înalt, cu un mare potențial de îmbătrânire.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista