Curried-friptură de pui și legume
Niciodată nu poate avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da Curry-Pui și legume tigaie friptură un try. Această rețetă servește 15. O porție conține 314 calorii, 29G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $ 1.97 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ceapă, ghimbir și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Curried-friptură de pui și legume, Cara Curry de pui și rădăcină de legume oală plăcintă, și Perfect friptură de pui cu sos de legume & LeCreuset Giveaway pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 și poziționați rafturile în treimile superioare și mijlocii. Într-un castron foarte mare, aruncați dovlecelul de butternut cu varza de Bruxelles, pene de ceapă și 1/2 cană de ulei de canola; condimentează cu sare și piper.
Întindeți legumele pe 2 foi de copt mari, rezistente.
În același bol, combinați ceașca de iaurt cu ghimbirul, usturoiul, pudra de curry și restul de 1/2 cană de ulei și condimentați cu sare și piper.
Adăugați puiul și aruncați până se acoperă bine. Aranjați puiul deasupra legumelor. Prăjiți aproximativ 40 de minute, rotind cratițele la jumătatea drumului, până când legumele sunt aproape fragede și puiul este aproape gătit.
Se toarnă orice lichid acumulat în Tigăi și se prăjește aproximativ 20 de minute mai mult, până când legumele sunt fragede și puiul se rumenesc ușor.
Transferați puiul și legumele într-un platou și serviți cu naan cald și iaurt.