Curmale Confiate
Datele confiate sunt un fără gluten și vegan hor d ' oeuvre. O porție conține 130 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 48. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cremă de tartru, zahăr, apă de trandafiri și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Curmale Confiate, Salată Brie bătută cu curmale și nuci confiate, și Budincă De Caramel Lipicioasă Cu Curmale Și Ghimbir Confiat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Aruncați fisticul în suficientă apă clocotită pentru a le acoperi cu 1 inch și fierbeți timp de 2 minute.
Scurgeți nucile dintr-o dată și alunecați pielea cât sunt încă fierbinți.
Întindeți fisticul într-o tigaie superficială și, întorcându-le ocazional, prăjiți-le în grătarul din mijloc al cuptorului timp de 8-10 minute, până când sunt parfumate și ușor rumenite.
Combinați fisticul și 3/4 căni de zahăr într-un blender electric și amestecați la viteză mare timp de 30 de secunde. Opriți mașina, răzuiți părțile laterale ale borcanului blenderului cu o spatulă de cauciuc și amestecați din nou, până când piulițele sunt pulverizate. Cu spatele unei linguri, frecați amestecul printr-o sită fină într-un castron.
Adăugați apa de trandafiri și bateți energic până se formează o pastă.Cu un cuțit mic și ascuțit, tăiați o fantă de aproximativ 1 inch lungime și centimetru adâncime în fiecare dată. Umpleți o linguriță rotunjită de pastă de fistic în fiecare dată. Ciupiți marginile închise în timp ce lucrați pentru a închide umplutura.
Combinați apa, restul de 3 căni de zahăr și crema de tartru într-o cratiță mică și amestecând continuu, aduceți-o la fierbere la foc mediu. Ridicați temperatura la mare și gătiți rapid, neacoperit și netulburat, până când siropul atinge o temperatură de 230 de grade F. Pe un termometru cu bomboane sau până când câteva picături de sirop lingurate în apă cu gheață formează imediat fire grosiere.
Scoateți tigaia de pe foc.
Așezați zahărul decorativ într-un castron mic și așezați mai multe benzi de hârtie pergament lângă castron. Împingeți o dată pe o frigăruie și scufundați-o în sirop.
Lăsați excesul să se scurgă și înapoi în tigaia cu sos, apoi lucrați rapid înmuiați data foarte fierbinte în zahăr pentru a forma o coajă de bomboane. Mutați data pe pergament pentru a se răci și continuați cu mai multe date.Dacă siropul începe să devină prea lipicios pentru a funcționa, întoarceți-l în aragaz și aduceți-l înapoi la 230 de grade F. Continuați să lucrați până când toate datele sunt confiate.Odată ce s-au răcit, lăsați-i să stea, ușor acoperiți timp de 24 de ore înainte de servire.