Curcan și umplutură de porumb cu roșii uscate la soare
Umplutura de curcan și Cornbread cu roșii uscate la soare ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12. Pentru $ 2.57 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 74G de proteine, 46G de grăsime, și un total de 801 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de ulei vegetal, condimente de pasăre, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Curcan și umplutură de porumb cu roșii uscate la soare, Quiche de spanac cu roșii uscate la soare, și Umplutură de porumb cu salvie și fructe uscate.
Instrucțiuni
1
Încălziți untul într-o cratiță de 4 litri la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați țelina și ceapa și gătiți până sunt fragede, amestecând ocazional. Se amestecă bulionul, condimentele de pasăre și roșiile în cratiță și se încălzește la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Scoateți cratița de pe foc. Amestecați migdalele, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Adăugați umplutura și amestecați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
5
Scoateți pachetul de mănuși și gât din cavitatea curcanului. Clătiți curcanul cu apă rece și uscați. Puneți ușor amestecul de umplutură în cavitățile gâtului și ale corpului. Îndoiți pielea liberă peste amestecul de umplutură. Legați capetele tobelor împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
6
Așezați curcanul, cu pieptul în sus, pe un suport într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
7
Ungeți curcanul cu uleiul. Introduceți un termometru pentru carne în cea mai groasă parte a cărnii, fără a atinge osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
8
Prăjiți la 325 grade F. timp de 3 1/2 ore sau până când termometrul citește 165 grade F., ungându-se ocazional cu picăturile de tigaie. Începeți să verificați dacă există coacere după 3 ore din timpul de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Lăsați curcanul să stea 10 minute înainte de a tăia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Sudul poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Von câștigătoare câștigurile Riesling cu un 4 din 5 stele de rating pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.