Curcan și Panini de roșii uscate la soare
Turcia și panini de roșii uscate la soare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 449 calorii. 22 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de unt, brânză provolone, condimente și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare, și Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles.
Instrucțiuni
Preîncălziți o presă panini conform instrucțiunilor producătorului pentru foc mediu.
Ungeți o parte a fiecărei bucăți de pâine.
Așezați 1 felie de pâine, cu untul în jos, pe presa Panini preîncălzită; strat cu curcan, brânză provolone și roșii uscate la soare.
Se presară cu condimente italiene. Se acoperă cu a doua felie de pâine.
Apăsați panini maker în jos și gătiți până când brânza provolone s-a topit și pâinea este prăjită, aproximativ 5 minute.
Tăiați în jumătate și serviți cald.