Curcan întreg sărat și prăjit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. Pentru $3.07 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP are 982 calorii, 119g de proteine, și 42G de grăsime pe porție. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de apă rece, sare kosher grosieră, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher grosieră, puteți urma acest fel principal cu Granolan dulce sărat și iaurt de nucă de cocos {Sugar Rush Gift Edition # 4} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore și 20 de minute. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Curcan prăjit, sărat, uscat, cu legume rădăcinoase prăjite Panzanella, Curcan Cu Saramură Prăjită, și Curcan prăjit cu saramură uscată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați sarea cușer Morton și zahărul în apă rece într-un vas mare și curat până se dizolvă complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Kosher
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Așezați întregul curcan în saramură până când este complet scufundat. Acoperiți și refrigerați peste noapte, până la 14 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Saramură
3
Scoateți curcanul din saramură, clătiți în interior și în exterior sub apă curentă rece timp de câteva minute pentru a îndepărta toate urmele de sare; se usucă cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Saramură
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
4
Saramură de 4-5 ore: pentru a vă saramura curcanul în mai puțin timp (4-5 ore), Utilizați 2 căni de sare Kosher grosieră Morton circulat și două căni de zahăr. Acoperiți și dați la frigider timp de 4 până la 5 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Kosher Grosieră
Toată Turcia
Saramură
Zahăr
1
Se amestecă untul înmuiat cu piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Piper
2
Așezați curcanul pe raft în tigaie. Frecați untul condimentat sub piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Toată Turcia
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
3
Periați pielea cu untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
4
Se toarnă 1 cană de lichid (vin, bulion sau apă) peste fundul tigaiei pentru a preveni arderea picăturilor. Prăjiți curcanul la 450 de grade F timp de 25 de minute, ungeți și apoi rotiți tigaia. Continuați prăjirea până când pielea devine maro aurie, încă 25 de minute; ungeți din nou. Reduceți temperatura cuptorului la 325 de grade F; continuați să prăjiți, ungând și rotind tigaia o dată la jumătatea gătitului, până când temperatura internă minimă atinge 165 de grade F.