Curcan Umplut Londra Broil
Curcan umplut Londra Broil ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 18. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 103 calorii. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați spanac, nuci de pin, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până orez brun fierte ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez Pentru Micul Dejun ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un gluten gratuit și FODMAP prietenos dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Londra Broil, Londra Broil, și Londra Broil pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Cu un cuțit ascuțit, tăiați o tăietură adâncă orizontal în partea groasă a pieptului de curcan, lăsând un buzunar adânc.
Se amestecă împreună spanacul, orezul brun, crema de brânză, nucile de pin, ienibaharul, sarea și piperul negru, până se combină bine. Dacă umplutura nu se ține împreună, amestecați puțin mai multă cremă de brânză.
Puneți curcanul în vasul de copt pregătit și umpleți amestecul de orez în buzunarul pieptului de curcan. Folosiți frigarui pentru a ține pieptul de curcan închis. Acoperiți carnea cu pete subțiri de unt; acoperiți vasul de copt cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când curcanul nu mai este roz și umplutura este fierbinte, aproximativ 1 oră.
Îndepărtați folia și întoarceți pieptul de curcan la cuptor până se rumenesc bine, încă 45 de minute. Ungeti ocazional cu sucuri pan. Un termometru de carne citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a sânului, în umplutură, ar trebui să citească 165 grade F (75 grade C). Feliați bobul de carne pentru a servi.