Curcanul umplut cu sos Mojo ar putea fi doar rețeta fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară pe care ați căutat-o. Pentru 4,16 USD per porție, primești o garnitură care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 58 g de proteine, 17 g de grăsimi și un total de 424 de calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână piept de curcan, ulei de măsline, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 30 de minute. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 62%. Rețete similare includ Mojo Picón - Sos roșu picant pentru cartofi Mojo, Mojo Picón - Sos roșu picant pentru cartofi Mojo și Tacos Mojo Turkey.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, combinați primele șase ingrediente. Se sfărâmă cârnații peste amestec și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Cu pielea în jos, bate pieptul de curcan cu un ciocan de carne la 1/2 inch. grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko
3
Se presară cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
4
Întindeți amestecul de cârnați peste curcan până la 1 inch de margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Pâine Cu Nuci și Stafide
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
5
Roll up jelly-roll stil, începând cu o latură scurtă; cravată la 1-1/2-in. la 2-in. intervale cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
6
Puneți într-un recipient de 5 litri. aragaz lent oval.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
7
Într-un blender, combinați primele nouă ingrediente pentru sos; se acopera si se proceseaza pana se omogenizeaza. În timpul procesării, adăugați treptat ulei într-un flux constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Se toarnă peste curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
9
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 5 ore sau până când un termometru introdus în centru arată 165°.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
10
Scoateți din aragazul lent; acoperiți și lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia felii. Aruncă șirul.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
11
Între timp, degresați grăsimea din sucurile de gătit; transferați sucurile într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere; gatiti pana scade lichidul la jumatate.
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
12
Serviți cu curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt