Dacă doriți să adăugați mai multe fără lactate rețete pentru colecția dvs., curcanul umplut cu Creole ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 8. Pentru $2.9 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 93G de proteine, 39G de grăsime, și un total de 1106 calorii. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 3 ore și 50 de minute. Această rețetă de la Taste Of Home are 20 de fani. Dacă aveți șuncă, ceapă, înlocuitor de ou și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 86%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Roșii Creole Umplute, Roșii Umplute Creole, și Creolă Plată Umplută.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați primele 10 ingrediente; adăugați suficient bulion pentru a se umezi. Chiar înainte de coacere, umpleți ușor curcanul. Deschideri de curcan pentru frigarui; legați copanele împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Așezați pieptul în sus pe un raft într-o tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
3
Coaceți, neacoperit, la 325 de ore pentru 3-1/2 până la 4 ore sau până când un termometru pentru carne citește 180 de minute pentru curcan și 165 de minute pentru umplutură, ungând ocazional cu picături de tigaie. (Acoperiți ușor cu folie dacă curcanul se rumeneste prea repede.) Acoperiți curcanul și lăsați să stea timp de 20 de minute înainte de a îndepărta umplutura și sculptarea curcanului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional