Curcan sălbatic prăjit cu umplutură albastră de pâine de porumb-creveți

Curcan sălbatic prăjit cu umplutură albastră de pâine de porumb-creveți
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de curcan sălbatic cu umplutură albastră de pâine de porumb-creveți. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 645 calorii, 69G de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, whisky bourbon, creveți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Curcan glazurat cu arțar-slănină cu umplutură de orez sălbatic și pâine de porumb &, Curcan fript glazurat cu smochine cu umplutură de pâine de porumb, și Curcan fript glazurat cu smochine cu umplutură de pâine de porumb.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a face umplutura, încălziți uleiul vegetal într-o tigaie și fierbeți creveții la foc mediu până când sunt fierți, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
UmpluturăUmplutură
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se lasă să se răcească, se taie cubulețe și se lasă deoparte.
4
Într-o tigaie mare, topiți untul și sotați-l pe ceapă, țelină, morcov, serranos, usturoi și chayote la foc mare timp de 2 până la 3 minute. Deglazați legumele cu bourbon și continuați să gătiți la foc mare timp de 1 minut sau până când lichidul se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
ChayoteChayote
UntUnt
MorcovMorcov
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați cimbru, salvie, coriandru, creveți și bețișoare de porumb albastru sfărâmate. Se umezește cu bulionul și se condimentează cu sare. Se amestecă pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
CrevețiCreveți
StocStoc
CimbruCimbru
PorumbPorumb
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Spălați bine curcanul și condimentați cavitatea cu sare și piper. Umpleți curcanul și ferma cu un ac și o sfoară. Frecați curcanul generos cu untul înmuiat și condimentați exteriorul curcanului cu mai multă sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
Toată TurciaToată Turcia
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
7
Așezați curcanul pe un raft într-o tigaie, acoperiți bine cu folie și prăjiți la cuptor timp de 2 1/2 până la 3 1/2 ore. Ungeți bine cu unt periodic
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
8
Scoateți folia în ultima oră de gătit pentru a permite curcanului să se rumenească. Când ați terminat, transferați curcanul într-un platou și lăsați-l să se odihnească timp de 10 până la 15 minute înainte de a sculpta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Scoateți sfoara și serviți curcanul cu umplutura și un sos făcut din măruntaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Toată TurciaToată Turcia
SosSos
10
Retipărit cu permisiunea New Texas Cuisine de Stephan Pyles. 1993 Doubleday
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate41
Revista