Curcan Rotini Caserola
Turcia Rotini caserola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 622 calorii, 51G de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână amestec de sos alfredo, frunze de dafin, coapse de curcan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, care este solid. Rețete similare includ Caserola Rotini De Curcan Cu Aragaz Lent, Rotini Caserola, și Caserola De Pui Rotini.
Instrucțiuni
Se toarnă bulion și apă în aragaz lent de 3 1/2 până la 4 litri.
Adăugați țelină, cimbru și frunze de dafin. Sus cu curcan.
Acoperiți și gătiți la foc mic 6 până la 8 ore sau până când curcanul este fraged.
Îndepărtați curcanul, țelina și frunza de dafin; aruncați țelina și frunza de dafin.
Creșteți căldura la setarea ridicată.
Se amestecă amestecul de sos (uscat) și supa; se amestecă în aragazul lent. Se amestecă broccoli. Acoperiți și gătiți aproximativ 30 de minute sau până se îngroașă.
Gatiti pastele conform indicatiilor de pe pachet. În timp ce pastele se gătesc, scoateți carnea de curcan din oase și tăiați-o în bucăți; aruncați oasele.
Întoarceți Turcia la aragazul lent. Se amestecă pastele și brânza.