Curcan Prăjit La Foc Mare

Curcanul prăjit la căldură mare necesită aproximativ 3 ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 25 de porții cu 363 calorii, 56G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. 39 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Un amestec de piper, sare, curcan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Bate friptura de porc de căldură, Carne De Curcan Cu Căldură Dulce, și Sandwich-Uri Cu Curcan Înalt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Mutați suportul cuptorului în poziția cea mai joasă; încălziți cuptorul la 450 F. pliați aripile în spatele curcanului, astfel încât vârfurile să se atingă. Frecați ușor ambele cavități cu sare și piper. Puneți picioarele sub banda de piele la coadă sau legați-le împreună cu sfoară grea, apoi legați-le de coadă.
Pe raft în tigaie de prăjire superficială, așezați pieptul de curcan cu fața în sus. Introduceți termometrul pentru carne rezistent la cuptor, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a coapsei interioare și să nu atingă osul. (Nu adăugați apă și nu acoperiți curcanul.) Dacă este posibil, puneți curcanul în cuptor cu picioarele în spatele cuptorului, astfel încât acestea să fie în cea mai fierbinte parte a cuptorului.
Friptură descoperit 2 ore 45 minute la 3 ore 15 minute, vizionarea cu atenție. După prăjire aproximativ 1 oră și 30 de minute, purtând mănuși de cuptor care acoperă mâinile și încheieturile, așezați cort de folie liber peste curcan când începe să devină auriu.
Turcia se face atunci când termometrul citește 165 F și copanele se mișcă ușor atunci când sunt ridicate sau răsucite. Dacă termometrul pentru carne nu este utilizat, începeți testarea pentru coacere după aproximativ 2 ore și 15 minute. Când curcanul este gata, așezați-l pe platoul cald și acoperiți-l cu folie pentru a se încălzi.
Lăsați să stea aproximativ 15 minute pentru cea mai ușoară sculptură.