Curcan Prăjit La Foc Mare

Curcan Prăjit La Foc Mare
Curcanul prăjit la căldură mare necesită aproximativ 3 ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 25 de porții cu 363 calorii, 56G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. 39 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Un amestec de piper, sare, curcan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Bate friptura de porc de căldură, Carne De Curcan Cu Căldură Dulce, și Sandwich-Uri Cu Curcan Înalt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Mutați suportul cuptorului în poziția cea mai joasă; încălziți cuptorul la 450 F. pliați aripile în spatele curcanului, astfel încât vârfurile să se atingă. Frecați ușor ambele cavități cu sare și piper. Puneți picioarele sub banda de piele la coadă sau legați-le împreună cu sfoară grea, apoi legați-le de coadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pe raft în tigaie de prăjire superficială, așezați pieptul de curcan cu fața în sus. Introduceți termometrul pentru carne rezistent la cuptor, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a coapsei interioare și să nu atingă osul. (Nu adăugați apă și nu acoperiți curcanul.) Dacă este posibil, puneți curcanul în cuptor cu picioarele în spatele cuptorului, astfel încât acestea să fie în cea mai fierbinte parte a cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Friptură descoperit 2 ore 45 minute la 3 ore 15 minute, vizionarea cu atenție. După prăjire aproximativ 1 oră și 30 de minute, purtând mănuși de cuptor care acoperă mâinile și încheieturile, așezați cort de folie liber peste curcan când începe să devină auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Turcia se face atunci când termometrul citește 165 F și copanele se mișcă ușor atunci când sunt ridicate sau răsucite. Dacă termometrul pentru carne nu este utilizat, începeți testarea pentru coacere după aproximativ 2 ore și 15 minute. Când curcanul este gata, așezați-l pe platoul cald și acoperiți-l cu folie pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Lăsați să stea aproximativ 15 minute pentru cea mai ușoară sculptură.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 40 m.
Porții25
Scor De Sănătate24
Revista