Curcan prăjit frecat cu Jalapeno prăjit, salvie proaspătă și unt de portocale

Nevoie de un marinată fără gluten și primară? Curcanul prăjit frecat cu Jalapeno prăjit, salvie proaspătă și unt de portocale ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 1526 calorii, 187g de proteine, și 79G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.86 pe portie, această rețetă acoperă 52% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de salvie, jalapeno, curcan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este uimitor. Încercați Sage-curcan prăjit frecat, Sage Frecat Curcan Prăjit, și Curcan Heritage prăjit lent cu portocală și salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Puneți sucul de portocale într-o cratiță mică nereactivă și aduceți la fierbere la foc mare. Gatiti pana se reduce aproximativ 1/4 cana.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Puneți untul, siropul de portocale rece, coaja, jalapeno și salvia într-un robot de bucătărie și procesați până se omogenizează, condimentați cu sare și piper.
Răzuiește într-un castron. Se poate face cu 1 zi în avans și se păstrează, acoperit la frigider. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Scoateți gâtul și pipota din curcan și aruncați-le. Clătiți bine pasărea cu apă rece și uscați-o. Frecați întreaga suprafață cu 1/2 din unt. Condimentează pielea și cavitatea din belșug cu sare și piper. Truss curcan și locul pe raft într-o tigaie mare de prăjire.
Prăjiți curcanul timp de 30 de minute, apoi reduceți temperatura la 375 de grade și continuați să prăjiți timp de 1 1/2 ore sau până când temperatura internă atinge 165 de grade F, perindând cu untul rămas la fiecare 15 minute.
Scoateți curcanul din cuptor și lăsați să se odihnească 20 de minute înainte de a ciopli.