Curcan prăjit de bivol cu sos de brânză albastră

Curcan prăjit de bivol cu sos de brânză albastră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul prăjit de bivol cu sos de brânză albastră. Această rețetă servește 8 și costă 3,03 USD pe porție. O porție conține 1183 calorii, 124g de proteine, și 71G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână smântână grea, brânză, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Pui Cu Sos De Bivoliță Și Dip De Brânză Albastră Cu Cartofi Dulci Prăjiți, Conopidă de bivolă cu sos de brânză albastră, și Pui umplut cu brânză albastră cu sos de bivoliță pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați sarea măsurată, semințele de țelină și piperul într-un castron mic și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De țelinăSemințe De țelină
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Scoateți mănușile și gâtul curcanului din cavitate și aruncați-le sau rezervați-le pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
3
Îndepărtați orice plastic sau metal care ține picioarele împreună. Se usucă curcanul în interior și în exterior cu prosoape de hârtie.Frecați amestecul de sare pe toată exteriorul curcanului, așezați-l pe o foaie de copt cu margini (nu acoperiți) și dați-l la frigider timp de 12 până la 16 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
4
Încălziți cuptorul la 450 F și aranjați un suport în treimea inferioară.În timp ce cuptorul se încălzește, condimentați cavitatea curcanului cu sare și piper și așezați bucățile de ceapă în interiorul cavității. Înfășurați o bucată de sfoară în jurul fiecărui picior o dată și apoi legați capetele împreună. Puneți aripile înapoi și dedesubt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Așezați pieptul de curcan în jos pe un suport de prăjire așezat într-o tigaie de prăjire. Prăjiți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
6
Adăugați apa în tigaia de prăjire și prăjiți încă 30 de minute. Între timp, puneți sosul fierbinte și untul într-o cratiță mică la foc mic și amestecați până când untul este topit și amestecul este combinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
7
Se ia de pe foc.Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Scoateți tigaia din cuptor și, folosind două tampoane de prosop de hârtie pentru a prinde curcanul, întoarceți pasărea pe spate. Ungeți curcanul peste tot cu o parte din amestecul cald de sos fierbinte cu unt. Continuați să prăjiți, ungând cu sosul la fiecare 15 minute (reîncălziți sosul după cum este necesar), până când un termometru pentru carne introdus în coapsa interioară înregistrează 165 F și sucurile curg limpede, cu aproximativ 45 până la 90 de minute în plus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
1
Așezați sosul fierbinte și 8 linguri de unt într-o cratiță mică la foc mic și amestecați până când untul este topit și amestecul este combinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Scoateți de pe foc și reîncălziți după cum este necesar când sunteți gata de servit.Topiți lingura rămasă de unt într-o tigaie medie la foc mediu până la spumare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se adaugă ceapa, se condimentează cu sare și piper și se gătește, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 6 minute. Între timp, bateți apa și amidonul de porumb împreună într-un castron mic; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Adăugați smântâna în tigaie și aduceți la foc mic. Reduceți focul la mediu scăzut și, în timp ce bateți constant, adăugați brânza câte 1 bucată, lăsând fiecare bucată să se topească înainte de a adăuga următoarea. (Dacă adăugați brânza prea repede sau încetați să bateți, sosul se poate rupe.) Se amestecă amestecul rezervat de amidon de porumb, apoi se amestecă în sosul de brânză. Creșteți căldura la mediu și, amestecând ocazional, aduceți amestecul la foc mic. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Se ia de pe foc și se transferă într-un vas de servit.
6
Transferați sosul picant de unt într-un alt fel de mâncare și treceți ambele sosuri cu curcanul sculptat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Curcan FeliatCurcan Feliat
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateExpert
Gata În18 hrs, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate48
Revista