Curcan prăjit de bivol cu sos de brânză albastră

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul prăjit de bivol cu sos de brânză albastră. Această rețetă servește 8 și costă 3,03 USD pe porție. O porție conține 1183 calorii, 124g de proteine, și 71G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână smântână grea, brânză, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Pui Cu Sos De Bivoliță Și Dip De Brânză Albastră Cu Cartofi Dulci Prăjiți, Conopidă de bivolă cu sos de brânză albastră, și Pui umplut cu brânză albastră cu sos de bivoliță pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați sarea măsurată, semințele de țelină și piperul într-un castron mic și dați deoparte.
Scoateți mănușile și gâtul curcanului din cavitate și aruncați-le sau rezervați-le pentru o altă utilizare.
Îndepărtați orice plastic sau metal care ține picioarele împreună. Se usucă curcanul în interior și în exterior cu prosoape de hârtie.Frecați amestecul de sare pe toată exteriorul curcanului, așezați-l pe o foaie de copt cu margini (nu acoperiți) și dați-l la frigider timp de 12 până la 16 ore.
Încălziți cuptorul la 450 F și aranjați un suport în treimea inferioară.În timp ce cuptorul se încălzește, condimentați cavitatea curcanului cu sare și piper și așezați bucățile de ceapă în interiorul cavității. Înfășurați o bucată de sfoară în jurul fiecărui picior o dată și apoi legați capetele împreună. Puneți aripile înapoi și dedesubt.
Așezați pieptul de curcan în jos pe un suport de prăjire așezat într-o tigaie de prăjire. Prăjiți timp de 30 de minute.
Adăugați apa în tigaia de prăjire și prăjiți încă 30 de minute. Între timp, puneți sosul fierbinte și untul într-o cratiță mică la foc mic și amestecați până când untul este topit și amestecul este combinat.
Se ia de pe foc.Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Scoateți tigaia din cuptor și, folosind două tampoane de prosop de hârtie pentru a prinde curcanul, întoarceți pasărea pe spate. Ungeți curcanul peste tot cu o parte din amestecul cald de sos fierbinte cu unt. Continuați să prăjiți, ungând cu sosul la fiecare 15 minute (reîncălziți sosul după cum este necesar), până când un termometru pentru carne introdus în coapsa interioară înregistrează 165 F și sucurile curg limpede, cu aproximativ 45 până la 90 de minute în plus.
Așezați sosul fierbinte și 8 linguri de unt într-o cratiță mică la foc mic și amestecați până când untul este topit și amestecul este combinat.
Scoateți de pe foc și reîncălziți după cum este necesar când sunteți gata de servit.Topiți lingura rămasă de unt într-o tigaie medie la foc mediu până la spumare.
Se adaugă ceapa, se condimentează cu sare și piper și se gătește, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 6 minute. Între timp, bateți apa și amidonul de porumb împreună într-un castron mic; pus deoparte.
Adăugați smântâna în tigaie și aduceți la foc mic. Reduceți focul la mediu scăzut și, în timp ce bateți constant, adăugați brânza câte 1 bucată, lăsând fiecare bucată să se topească înainte de a adăuga următoarea. (Dacă adăugați brânza prea repede sau încetați să bateți, sosul se poate rupe.) Se amestecă amestecul rezervat de amidon de porumb, apoi se amestecă în sosul de brânză. Creșteți căldura la mediu și, amestecând ocazional, aduceți amestecul la foc mic. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar.
Se ia de pe foc și se transferă într-un vas de servit.
Transferați sosul picant de unt într-un alt fel de mâncare și treceți ambele sosuri cu curcanul sculptat.