Curcan Prăjit De Bază
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Curcanul prăjit de bază ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 795 calorii, 105g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Dacă aveți la îndemână piper, ulei de măsline, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Wifo Pot Roast – O Mâncare De Bază Confortabilă, Friptură de curcan cu pecan, cârnați și umplutură de castane și șalotă prăjită, și Curcan Prăjit De Bază.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 425 F. Clătiți curcanul în interior și în exterior și uscați-l cu prosoape de hârtie.
Așezați aripile sub corp. Dacă doriți, legați toiagele împreună folosind sfoară de bucătărie.
Așezați morcovii, țelina și ceapa într-o tigaie metalică.
Transferați curcanul într-o grătar și așezați-l deasupra legumelor.
Stropiți pielea cu untul sau uleiul și, folosind degetele, întindeți-o uniform. Se condimentează cu sare și piper. Prăjiți curcanul, neacoperit, până se rumeneste, 30 până la 45 de minute.
Adăugați 1 cană de apă rece în tigaie. Acoperiți curcanul liber cu folie. Reduceți temperatura cuptorului la 350 F. prăjiți până când un termometru introdus într-o coapsă înregistrează 180 F, aproximativ 2 ore în total.
Lăsați curcanul să se odihnească cel puțin 30 de minute înainte de a sculpta.
Se ornează cu pene portocalii și pătrunjel sau frunze de țelină (dacă se folosește). Dacă faceți sos, rezervați sucurile în tigaia de prăjire.Sfat: pentru a umple sau a nu umple? Cel mai sigur loc pentru a coace umplutura este într-un vas, spune Diane Van, managerul Departamentului Agriculturii din SUA pentru carne și păsări de curte. Dacă preferați aroma adăugată care vine din gătitul într-un curcan, lăsați-o la cuptor până când centrul umpluturii înregistrează 165 F.