Curcan prăjit cu unt de salvie cu sos de cidru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 1,74 USD pe porție. O porție conține 658 calorii, 93G de proteine, și 28G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați salvie, salvie frecată, sare kosher grosieră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher grosieră, puteți urma acest fel principal cu Granolan dulce sărat și iaurt de nucă de cocos {Sugar Rush Gift Edition # 4} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pâini de carne de curcan salvie cu ceapă și sos de cidru, Prăjiți curcan cu mere, ceapă, frunze de salvie prăjite și sos de cidru de mere, și Sage-piept de curcan prăjit și sos.
Instrucțiuni
1
Frecați sarea și salvia uscată împreunăîn castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salvie Uscată
Sare
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Puneți curcanul în tigaie; se presară peste tot cu sare de salvie. Acoperiți tigaiacu folie de plastic; răciți curcanul peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
1/2 Crenguță Rozmarin
Sare
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Tigaie De Prăjire
3
Setați rack - ul la cea mai joasă poziție în cuptor și preîncălziți la 375 buc. Puneți vârfurile aripilor sub; legați picioarele împreună. Se amestecăunt și salvie tocată într-o cratiță micăpeste foc mic până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Toată Turcia
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Perie allover curcan; se presara cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Toată Turcia
5
Friptură de curcan 1 oră; ungeti cu orice panjuices. Reduceți temperatura cuptorului la 350 buc. F. friptură de curcan 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Se toarnă 3/4 cană applecider peste; întoarceți tigaia. Continuați toroast turkey până când termometrul cu citire instantanee este introdus în cea mai groasă parte a registrelor coapsei 165 buc.f, ungând și întorcând tigaia ocazional pentru gătit uniform, cu aproximativ 11/4 ore mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Transferați curcanul în platou; cort liber cu folie și lăsați să se odihnească 30 până la 45 de minute (temperatura internă va crește cu 5 până la 10 grade).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
1
Se toarnă toate sucurile de tigaie în mareceașa de măsurare. Îndepărtați grăsimea care se ridicăde suprafață.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Transferați 2 linguri de grăsime în greleo cratiță mare; aruncați grăsimea rămasă.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Așezați tigaia de curcan peste 2 arzătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
4
Adăugați 2 căni de bulion sau bulion și 3/4 cană de cidru.Se aduce la fierbere la foc mare, răzuindu-sebiți roșii. Se fierbe lichidul până se reduce la1 1/2 cani, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc
Cidru
5
Adăugați amestecde la tigaia de prăjire la sucurile de tigaie degresate.Dacă este necesar, adăugați suficient stoc pentru a măsura3 1/2 cană amestec stoc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
6
Puneți cratița cu grăsime de curcanfierbere medie-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Adăugați făină; batere2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
8
Bateți amestecul în stoc. Se fierbepână când sosul se îngroașă suficient pentru a acoperilingură subțire, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
9
Bateți în 2 linguri Calvados, sau mai mult după gust, șisalvie. Se condimentează cu sare și piper.