Curcan prăjit cu umplutură de ciuperci cu cârnați și sălbatici
Curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci cu cârnați și sălbatici ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 2,92 USD pe porție. O porție conține 1139 calorii, 125g de proteine, și 65g de grăsime. Dacă aveți la îndemână cutie jumătate și jumătate, sare, curcan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 70%. Rețete similare includ Umplutură De Ciuperci Sălbatice, Castane Și Cârnați, Curcan prăjit cu umplutură italiană de cârnați, și Curcan sălbatic cu orez sălbatic și umplutură de cireșe.
Instrucțiuni
Combinați untul și cimbru, amestecând bine.
Scoateți măruntaiele și gâtul din curcan; pus deoparte. Clătiți bine curcanul cu apă rece și uscați-l. Slăbiți pielea de pe piept fără a o detașa; întindeți cu grijă amestecul de unt sub piele. Frecați în afara curcanului uniform cu 1 lingură de sare și 1 lingură de piper.
Lingura 4 cani cârnați-și-sălbatice ciuperci umplutura în Turcia; truss curcan, și cravată capetele picioarelor, împreună cu șir. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate și trageți sub pasăre.
Așezați curcanul, cu pieptul în sus, într-o tigaie mare; frecați cu 2 linguri de sos de soia și ulei.
Coaceți la 375 timp de 2 1/2 ore sau până când termometrul pentru carne introdus în coapsa de curcan înregistrează 180 și umplutura înregistrează 165, protejând curcanul cu folie de aluminiu după 1 oră și ungând cu sucuri de tigaie la fiecare 30 de minute.
Gătiți măruntaiele și gâtul în apă clocotită pentru a acoperi 45 de minute sau până se înmoaie.
Scurgeți, rezervând 1 cană bulion. Tăiați grosolan carnea de gât și măruntaiele; rece.
Transferați curcanul într-un platou de servire, rezervând picături în tigaie.
Îndepărtați și aruncați grăsimea din picături; se toarnă 1/4 cană de picături într-o cratiță grea. Se amestecă vinul și bulionul rezervat în tigaie, amestecând pentru a slăbi particulele.
Puneți 1/4 cană picături la foc mediu.
Adăugați făină și gătiți, amestecând constant, până se rumenesc. Adăugați treptat amestecul de vin și jumătate și jumătate; gătiți amestecul, șoptind constant, până la bule. Se amestecă carnea de gât și măruntaiele, 1/2 linguriță sos de soia, sare și piper; se fierbe, amestecând des, la grosimea dorită.