Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul prăjit sărat cu sos de tigaie. Pentru $ 7.62 pe portie, această rețetă acoperă 53% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 1468 calorii, 90g de proteine, și 53G de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de cuișoare măcinate, ceapă, salvie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până rozmarin ai putea urma acest curs principal cu Zmeură Brie Desert Pizza cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 70%. Încercați Curcan prăjit uscat cu sos, Curcan prăjit cu soia cu Grapefruit Rubin și sos de fenicul, și Curcan prăjit cu ienupăr cu sos de ciuperci de Chanterelle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un vas mare, aduceți la fiert apa, cuișoarele, ghimbirul, boabele de piper negru, frunzele de dafin și sarea. Coborâți la foc mic și amestecați mierea și siropul de arțar până se amestecă bine. Opriți căldura și lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Grăsime De Porc înapoi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Clătiți curcanul în interior și în exterior cu apă rece de la robinet. Rezervați gâtul și carnea de specialitate pentru sosul de tigaie. Puneți curcanul în saramură, asigurându-vă că curcanul este complet scufundat în saramură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Puneți o greutate deasupra curcanului pentru a vă asigura că este întotdeauna acoperită cu saramură. Marinați cel puțin 4 ore până peste noapte, în funcție de greutatea curcanului, la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
4
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
5
Într-o tigaie de prăjire superficială, așezați morcovii, țelina și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
6
Scoateți curcanul din saramură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
7
Se amestecă împreună untul, usturoiul, rozmarinul tocat și salvia pentru a face un unt compus. Folosind mâinile, slăbiți pielea de pe piept introducând ușor degetele între piele și carne. Frecați untul compus sub piele. Introduceți merele, ceapa și rozmarinul întreg și salvia în cavitatea curcanului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1/2 Crenguță Rozmarin
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
8
Așezați curcanul peste legume, cu pieptul în sus, în tigaia de prăjire. Trageți aripile înapoi și sub curcan. Folosind sfoară de bucătărie, legați picioarele împreună. Acest lucru va face o formă compactă și va crea o prezentare excelentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
Varză Mov, Feliată Mărunt
9
Stropiți curcanul cu ulei de măsline și frecați-l în piele. Prăjiți curcanul la cel puțin 165 de grade F în sân, aproximativ 2 1/2 ore. Dacă pielea devine prea întunecată în timpul prăjirii, cort cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
10
Transferați curcanul într-un platou și lăsați să se răcească. Între timp, pregătiți sosul de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Înclinați tigaia și îndepărtați cât mai multă grăsime din suc cu o lingură. Setați tigaia pe 2 arzătoare setate la foc mediu. Deglazează tigaia de prăjire cu vin alb și Madeira. Răzuiți partea inferioară a tigaiei pentru a slăbi orice biți maro. Reduceți până când rămâne doar un sfert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)
Madeira
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
12
Adăugați stocul de curcan, cimbru și pătrunjel. Se aduce la fierbere și se strecoară într-o cratiță. Aduceți înapoi la fierbere, degresați și coborâți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia Stoc
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
13
Bateți în beurre manie până când este bine încorporat și continuați să gătiți până când sosul s-a îngroșat. Condimentează, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
14
Încălziți o cratiță la foc mare. Când tigaia este fierbinte, adăugați uleiul de măsline și încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, Decojiți
15
Adăugați gâtul și mănușile și gătiți până se rumenesc peste tot, aproximativ 7 minute.
16
Scoateți tigaia de pe foc și degelați cu portul. Întoarceți tigaia la foc și gătiți până când portul este aproape complet evaporat, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Port
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
17
Adăugați morcovii, ceapa, țelina, rozmarinul și boabele de piper. Acoperiți cu apă rece cu 4 inci. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la foc mic și fierbeți timp de 2 ore, adăugând puțină apă, dacă este necesar. Îndepărtați orice gunoi care se ridică la suprafața stocului și aruncați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
18
Strângeți stocul. Utilizați imediat sau răciți și refrigerați timp de până la 4 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire