Curcan Prăjit Cu Rozmarin

Curcan Prăjit Cu Rozmarin
Curcanul prăjit cu rozmarin este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 18 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 47G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 386 calorii. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, rozmarin, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 25 de minute. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Curcan Prăjit Cu Rozmarin, Curcan Prăjit Cu Rozmarin, și Curcan prăjit cu bere și rozmarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați uleiul de măsline, usturoiul, rozmarinul, busuiocul, condimentul Italian, piperul negru și sarea. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
Piper NegruPiper Negru
Ulei De MăslineUlei De Măsline
RozmarinRozmarin
UsturoiUsturoi
BusuiocBusuioc
SareSare
2
Spălați curcanul, în interior și în exterior, uscați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
3
Îndepărtați orice depozite mari de grăsime. Slăbiți pielea de pe piept. Acest lucru se face lucrând încet degetele între sân și piele. Lucrați-l liber până la capătul tobei, având grijă să nu rupeți pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
4
Folosind mâna, întindeți o cantitate generoasă de amestec de rozmarin sub pielea sânului și pe coapsă și picior. Frecați restul amestecului de rozmarin peste exteriorul sânului. Folosiți scobitori pentru a sigila pielea peste orice carne de sân expusă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
CarneCarne
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
5
Așezați curcanul pe un raft într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
6
Adăugați aproximativ 1/4 inch de apă pe fundul cratiței. Prăjiți în funcție de numărul de kilograme pe care curcanul dvs. le cântărește. Aceasta este de obicei 20 de minute pe kilogram într-un cuptor de 325 grade F (175 grade C). Un termometru pentru carne introdus în coapsă ar trebui să citească 180 de grade F (82 de grade C), iar sucurile ar trebui să curgă limpede atunci când sunt străpunse cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
ApăApă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 25 m.
Porții18
Scor De Sănătate19
Revista