Curcan prăjit cu rozmarin

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate, paleolitice și primare la colecția dvs., curcanul prăjit cu rozmarin ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 18 porții cu 322 de calorii , 47 g de proteine și 14 g de grăsime fiecare. Pentru 98 de cenți per porție , această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 191 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Ziua Recunoștinței va fi și mai specială cu această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Funcționează bine ca fel principal la preț foarte rezonabil. Mergeți la magazin și cumpărați ulei de măsline, condimente, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 25 de minute . Cu un scor de 86% , acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare sunt burgeri de curcan la grătar cu jalapeños prăjiți și sos BBQ , nuci caramelizate cu rozmarin și mini-pizze cu anghinare, kalamata și roșii uscate cu usturoi și rozmarin .
Instrucțiuni
Combinați uleiul de măsline, usturoiul, rozmarinul, busuiocul, condimentele italiene, piperul negru și sarea. Pus deoparte.
Se spală curcanul, pe dinăuntru și pe dinafară, se usucă.
Îndepărtați orice depozite mari de grăsime. Slăbiți pielea de la sân. Acest lucru se face trecând încet degetele între sân și piele. Lucrați-l liber până la capătul tobei având grijă să nu rupe pielea.
Cu mâna, întindeți o cantitate generoasă de amestec de rozmarin sub pielea sânului și pe coapsă și pe picior. Frecați restul de amestec de rozmarin peste exteriorul sânului. Folosiți scobitori pentru a sigila pielea peste orice carne de piept expusă.
Așezați curcanul pe un grătar într-o tigaie de friptură.
Adăugați aproximativ 1/4 inch de apă pe fundul tigaii. Prăjiți în funcție de numărul de kilograme cântărit curcanul dvs. Aceasta este de obicei 20 de minute pe kilogram într-un cuptor la 325 de grade F (175 de grade C). Un termometru pentru carne introdus în coapsă ar trebui să indice 180 de grade F (82 de grade C), iar sucurile ar trebui să curgă limpede atunci când sunt străpunse cu o furculiță.