Curcan prăjit cu orez sălbatic, cârnați și umplutură de mere
Friptura de curcan cu orez sălbatic, cârnați și umplutură de mere necesită în jur 4 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 2.27 pe portie, veți obține un fel principal care servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 716 calorii, 79G de proteine, și 34G de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați orez, unt, Buzdugan măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până Buzdugan sol ai putea urma acest curs principal cu Cookie-Uri De Ghimbir ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 75%. Rețete similare includ Umplutură de orez sălbatic cu mere și cârnați, Curcan sălbatic cu orez sălbatic și umplutură de cireșe, și Curcan prăjit cu pecan, cârnați și umplutură de castane și ceapă prăjită.
Instrucțiuni
1
Combinați orezul sălbatic, apa și 1/2 linguriță de sare într-o cratiță medie și dați la fiert. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged și doar izbucnește, aproximativ 30 de minute. (Times poate foarte în funcție de marca de orez utilizat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Se scurge și se lasă deoparte.
3
Reglați un suport pentru cuptor în poziția cea mai joasă și îndepărtați alte rafturi. Preîncălziți la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați ceapa, mărul, țelina, usturoiul, cimbrul, buzduganul, rămânând 1 linguriță sare și piper, după gust. Gatiti pana cand legumele se inmoaie, aproximativ 5 minute. Amestecați cârnații, despărțindu-l cu o lingură de lemn și gătiți până își pierde cea mai mare parte a culorii roz, dar nu atât de mult încât să fie uscat, cu aproximativ 5 minute mai mult. Amestecați orezul sălbatic gătit, nucile pecan și pătrunjelul în amestecul de legume. (Acest lucru se poate face cu o zi înainte.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic Gătit
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/4 Cană De Grăsime De Porc
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Buzdugan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1
Îndepărtați părțile de curcan din cavitățile gâtului și sânului și rezervați-le pentru alte utilizări, dacă doriți. Uscați bine pasărea cu prosoape de hârtie, în interior și în exterior. Topiți untul împreună cu condimentul de păsări de curte. Sare și piper în interiorul cavității păsărilor. Adăugați ușor umplutura în cavitate și așezați pasărea pe un suport într-o tigaie de prăjire, cu pieptul în sus și ungeți generos cu untul condimentat, apoi condimentați cu sare și piper. Cort partea de sus a păsării cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
Varză Mov, Feliată Mărunt
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
2
Prăjiți curcanul aproximativ 2 ore netulburat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
3
Scoateți și aruncați folia. Ungeti cu untul rămas. Creșteți temperatura cuptorului la 425 de grade F și continuați să prăjiți până când un termometru citit instantaneu înregistrează 165 de grade F atunci când este introdus în cea mai groasă parte a coapsei, cu aproximativ 20 până la 25 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Scoateți curcanul din cuptor și cort cu folie timp de 15 minute înainte de sculptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt