Curcan Prăjit Cu Măr Ușor-Rozmarin
Curcanul prăjit cu mere-rozmarin luminat este un lactate gratuit rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 70g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 516 calorii. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, făina, sarea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 5 ore și 25 de minute. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Curcan Prăjit Cu Rozmarin, Curcan Prăjit Cu Rozmarin, și Curcan Prăjit Cu Saramură De Rozmarin De Mere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Scoateți măruntaiele și gâtul din curcan, rezervând gâtul. Clătiți curcanul cu apă rece; se usucă.
Se presară în afara curcanului și cavității cu sare și 1 linguriță. ardei; umpleți cavitatea cu mere, jumătate de ceapă și 6 crenguțe de rozmarin. Slăbiți pielea de pe pieptul de curcan fără a detașa complet pielea; așezați cu grijă salvie și restul de 2 crenguțe de rozmarin sub piele. Înlocuiți pielea.
Așezați curcanul, cu pieptul în sus, pe un raft într-o tigaie.
Injectați 1 1/2 căni de marinată de mere-Bourbon în piept de curcan, coapse și tobe.
Coaceți la 425 timp de 20 de minute; reduceți temperatura cuptorului la 350 și coaceți 4 ore sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune a coapsei înregistrează 180, ecranând cu folie de aluminiu pentru a preveni rumenirea excesivă, dacă este necesar.
Scoateți curcanul din tigaie, rezervând 1/2 cană picături.
Lăsați curcanul să se răcească 30 de minute.
Scoateți ceapa, mărul și rozmarinul din cavitate și aruncați-le.
Aduceți gâtul de curcan rezervat, 2 căni de apă și restul de marinată de mere-Bourbon și jumătate de ceapă la fiert într-o cratiță; se fierbe 15 minute.
Se toarnă printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-o cană de măsurare, aruncând solidele.
Încălziți 1/2 cană picături într-o cratiță grea la foc mediu; bateți în făină până se omogenizează. Gatiti, amestecand constant, 1 minut. Adăugați treptat amestecul de mere-bourbon, amestecând constant. Gatiti, amestecand constant, 10 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă restul de 1/2 linguriță. pepper.
Se servește cald cu curcan.
Notă: curcanul poate fi tăiat cu marinată de mere-Bourbon la fiecare 30 de minute în timpul coacerii, în loc să se injecteze cu marinată.