Curcan Prăjit Cu Miere Engleză
Curcanul englezesc prăjit cu miere ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 54 și costă 30 de cenți pe porție. O porție conține 110 calorii, 13g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână lămâie, unt, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Curcan Prăjit Cu Miere, Prăjiți-vă propriul piept de curcan prăjit cu miere și legume, și Piept de curcan glazurat cu miere cu ananas prăjit.
Instrucțiuni
Uscați curcanul în interior și în exterior cu prosoape de hârtie. Frecați ușor jumătățile de lămâie tăiate pe pielea curcanului. Condimentează în interior și în exterior cu sare și piper după gust.
Așezați jumătățile de lămâie, mărul, ceapa și cartoful în cavitatea curcanului.
Așezați într-o tigaie de prăjire strânsă.
Amestecați untul și mierea împreună într-o cratiță mică la foc mediu-mic până când untul s-a topit și amestecul este amestecat uniform. Puneți amestecul de miere peste curcan, acoperind întreaga suprafață exterioară. Se lasă să stea 30 de minute, reaplicând amestecul de miere de mai multe ori.
Preîncălziți un cuptor la 400 grade F (200 grade C).
Coaceți curcanul în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute, bătând de două sau trei ori cu picăturile și amestecul de miere. Reduceți temperatura la 350 de grade F (175 grade C) și gătiți încă 30 de minute, bătând frecvent. Dacă este necesar, folosiți o ceașcă de bulion de pui pentru a împiedica uscarea sucurilor de tigaie.
Acoperiți curcanul cu folie de aluminiu și continuați să prăjiți până când nu mai este roz la os și sucurile se limpezesc, cu 1 1/2 până la 2 ore mai mult. Un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a coapsei, lângă os, ar trebui să citească 180 de grade F (82 de grade C).
Îndepărtați folia în ultimele 15 minute și ungeți-o pentru ultima dată.
Scoateți curcanul din cuptor, acoperiți cu o foaie dublă de folie de aluminiu și lăsați să se odihnească într-o zonă caldă cu 15 minute înainte de feliere.